ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΟΛΑΩΝ

Την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010 έγινε η τελετή του Αγιασμού στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Μολάων που πλέον στεγάζεται στο πρώην Δημοτικό Σχολείο Πακίων, το οποίο έχει διαμορφωθεί κατάλληλα γι΄αυτό το σκοπό, με εργασίες που έγιναν από το Δήμο Μολάων.
Στην τελετή είχαν κληθεί ο Δήμαρχος Μολάων κύριος Τσαγκάρης Ιωάννης η Προϊσταμένη του 2ου Γραφείου Α/θμιας Εκπ/σης Νομού Λακωνίας κυρία Κυριάκου Μυρούλα, ο Σχολικός Σύμβουλος της 3ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Γενικής Εκπαίδευσης κύριος Παπάς Νικόλαος, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου των Πακίων κύριος Καρούνης Μιχάλης καθώς και τα μέλη της σχολικής επιτροπής του σχολείου κυρία Κρυπωτού Ελένη δημοτική σύμβουλος, ο κύριος Κολλιάκος Ιωάννης αντιδήμαρχος και ο κύριος Μαυρομιχάλης Κων/νος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Μολάων οι οποίοι και τίμησαν με την παρουσία τους την τελετή.
Πέρα των προσκεκλημένων παραβρέθηκαν στο σχολείο και δεκάδες Πακιώτισσες και Πακιώτες που όταν πληροφορήθηκαν για το γεγονός, με μεγάλη χαρά έφτασαν στο Σχολείο να ευχηθούν σε εκπαιδευτικούς και μαθητές καλή σχολική χρονιά, και να εκφράσουν τη μεγάλη τους χαρά, που το σχολείο, στο οποίο και οι ίδιοι είχαν φοιτήσει όταν ήταν μικρά παιδιά, τώρα επαναλειτουργεί, μετά από σχεδόν 20 χρόνια που παρέμεινε κλειστό.
Ο Αιδεσιμολογιότατος Πατέρας Λεγάκης Παναγιώτης τέλεσε τον Αγιασμό και ευχήθηκε σε όλους καλή σχολική χρονιά. Επίσης πρόσθεσε προς την Προϊσταμένη του Σχολείου και το εκπαιδευτικό προσωπικό ότι όλοι οι ενορίτες των Πακίων έχουν την καλή διάθεση να βοηθήσουν όταν το σχολείο χρειαστεί τη βοήθειά τους.
Στη συνέχεια χαιρέτησαν ο Δήμαρχος Μολάων, η Προϊσταμένη του 2ου Γραφείου,ο Σχολικός σύμβουλος καθώς και ο Πακιώτης συνταξιούχος Δάσκαλος Πραχάλης Κων/νος ο οποίος είχε χρηματίσει στο σχολείο και ως μαθητής και αργότερα ως δάσκαλος .Όλοι ευχήθηκαν καλή σχολική χρονιά και επαίνεσαν την Προϊσταμένη και το εκπαιδευτικό προσωπικό για τον τρόπο που οργάνωσαν το Σχολείο.
Η Προϊσταμένη του Σχολείου κυρία Αλειφέρη Παναγιώτα ευχαρίστησε όλους τους παραβρισκόμενους για την παρουσία τους στην τελετή και για τις ευχές τους που όπως είπε τις έχουν ανάγκη.Ευχαρίστησε επίσης το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μολάων, για την οικονομική στήριξη του σχολείου και για τη διάθεση των χρημάτων που ήταν αναγκαία για την ολοκλήρωση των εσωτερικών εργασιών και μέρους ου περιβάλλοντος χώρου. Ιδιαίτερα ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου των Πακίων τον κύριο Καρούνη Μιχάλη για την πολύτιμη βοήθειά του στην οργάνωση του Σχολείου.
Ευχαρίστησε τον Περιφερειακό Διευθυντή Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου κύριο Πέτρο Μισθό,το Δ/ντη Α/θμιας Εκπ/σης Νομού Λακωνίας κύριο Φώτιο Πολίτη, την Προϊσταμένη του 2ου Γραφείου Α/θμιας Εκπ/σης Νομού Λακωνίας κυρία Κυριάκου Μυρούλα καθώς και το Σχολικό Σύμβουλο Ειδικής Αγωγής κύριο Ντρίμερη Δημήτριο, για την αμέριστη βοήθειά τους τόσο όσο αφορά τη λειτουργία του σχολείου, όσο και όσο αφορά την επάνδρωσή του με εκπαιδευτικό προσωπικό.
Στο τέλος προσφέρθηκαν γλυκίσματα και αναψυκτικά σε όλους τους παραβρισκόμενους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *