ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΨΗΛΑ Ο Α.Π.Ο.Ε.Λ. ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ

ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΨΗΛΑ Ο Α.Π.Ο.Ε.Λ. ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ
Ανακοινώθηκε από τον ΣΕΓΑΣ η Αξιολόγηση των Σωματείων Στίβου για το 2013.

Οι αθλητές του συλλόγου κατάφεραν με την συλλογική δουλειά και τις διακρίσεις τους να φέρουν τον Α.Π.Ο.Ε.Λ. στην 94η Θέση στην πανελλήνια κατάταξη.

Αναλυτικά:
στους 294 συλλόγους που βαθμολογήθηκαν για την αγωνιστική περίοδο 2013, Ο σύλλογος μας κατέλαβε την 94η θέση έχοντας να ανταγωνιστεί πανελλαδικά σωματεία με ιστορία, υποδομές εγκαταστάσεων και προερχόμενα από περιοχές πληθυσμιακά μεγαλύτερες από την δική του.

Ο Α.Π.Ο.Ε.Λ. δίνοντας το παρών σε όλα τα Διασυλλογικά κ’ Πανελλήνια πρωταθλήματα (εκτός εφήβων) συγκέντρωσε 190 βαθμούς διασυλλογικών πρωταθλημάτων και 126,1 βαθμούς Πανελληνίων Πρωταθλημάτων με συνολική αξιολόγηση 1.156 βαθμούς.
Οι αθλητές μας απέδειξαν για ακόμα μια φορά πως έχουν τσαγανό θέληση και πίστη σε αυτό που κάνουν. Πρέπει να εξηγήσω πως όταν ο Α.Π.Ο.Ε.Λ. συμμετέχει σε ένα πρωτάθλημα οποιασδήποτε κατηγορίας με δύο, τρείς ή τέσσερεις αθλητές τα αντίστοιχα σωματεία συμμετέχουν με τον διπλάσιο ή τριπλάσιο αριθμό αθλητών. Ο αγών είναι άνισος, αλλά δίκαιος (λόγω πληθυσμού).
Άρα η αθλητές μας σε κάθε αγώνα πηγαίνουν για το 100% τις επιτυχίας με την συμμετοχή τους. Πρέπει να αγωνιστούν σαν να είναι διπλάσιοι ή τριπλάσιοι πετυχαίνοντας την μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών.
Τους αξίζουν συγχαρητήρια γιατί εκτός μεμονωμένων περιπτώσεων όλοι δίνουν τον καλλίτερο τους εαυτό και το αποτέλεσμα μας δικαιώνει όλους.
Ξεπερνώντας τις δυσκολίες κατάφεραν να βαθμολογηθούν σε όλες τις διοργανώσεις (Διασυλλογικές κ’ Πανελλήνιες).
Ο Α.Π.Ο.Ε.Λ. πέτυχε ακόμα μια διάκριση, είναι πλέον στην τέταρτη (4η) θέση στην Ένωση Αθλητικών Σωματείων (ΕΑΣ) ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου
(Μεσσηνία, Αρκαδία, Λακωνία).
Για την ιστορία: Αξιολόγηση σωματείων 2011 82η θέση, 2012 105η θέση. Ο Α.Π.Ο.Ε.Λ. μπορεί να περηφανεύεται για την συμμετοχή του κάθε χρόνο σχεδόν σε όλους τους τελικούς του Πανελλήνιου πρωταθλήματος και να αριθμεί μέχρι τώρα πληθώρα διακρίσεων και τρεις Πανελλήνιους Πρωταθλητές 1η θέση κ’ 2η  10.000μέτρων Νέων 2011 Σωτήρης Σμυρναίος και Λάμπρος Ταράτσας, 1η θέση 8Ο μέτρων Παμπαίδων 2013 Ανδρέας Μπουτεράκος.
Όσο προκλητικό κι αν φαίνεται, μπορούμε να πούμε πως  ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία θράσος και πείσμα για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.
Για ακόμα μια ψηλότερη θέση στην Πανελλήνια κατάταξη.
Από καρδιάς, αυτός ο σύλλογος και οι άνθρωποι του (Αθλητές, Γονείς, Δ.Σ.) δεν έμαθαν ποτέ να κλαίγονται και να μεμψιμοιρούν ζητώντας την προσοχή την βοήθεια και την αρωγή των διοικούντων του τόπου.
Τους κοιτά κατάματα και τους ρωτά ως πότε θα κλείνουν τα μάτια τους και τα αυτιά τους στις επιτυχίες των αθλητών του;
Πότε θα προσφέρουν ένα βέλος στην φαρέτρα των αθλητών του ώστε να αγωνίζονται επί ισοις οροις;
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ 2013 http://www.segas.gr/Hypertrak/BinaryContent.aspx?pagenb=131636

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *