Ανακοίνωση Μολαικού για τον αγώνα με το Ολυμπιακό Γυθείου

Ανακοίνωση Μολαικού για τον αγώνα με το Ολυμπιακό Γυθείου

Σύσσωμο το Δ. Σ. του Μολαικού αλλά και ο φίλαθλος κόσμος των Μολάων νοιώσαμε πραγματική  έκπληξη όταν πληροφορηθήκαμε την ανακοίνωση του ισχυρού ανδρός του Ολυμπιακού Γυθείου   Γ. Νεοφώτιστου και αυτό γιατί με αυτή την ανακοίνωση εμφανίσθηκε το « άσπρο- μαύρο» για ότι συνέβη στον μεταξύ μας ποδοσφαιρικό αγώνα.
Περισσότερο όμως έκπληξη μας προκάλεσε το γεγονός ότι στην ανακοίνωση αυτή εμφανίσθηκε ως απαράδεκτη η συμπεριφορά των φιλάθλων της ομάδας μας όταν αυτοί που προκαλούσαν διαρκώς ήταν αρκετοί από τους  οπαδούς του Ολυμπιακού Γυθείου , αποκορύφωμα δε της επιθετικότητας των οπαδών  του Ολυμπιακού Γυθείου ήταν η επίθεση που έγινε από αυτούς  στο 70 λεπτό περίπου του αγώνα σε ολιγάριθμη μερίδα οπαδών του Μολαικού που βρίσκονταν δίπλα τους , επίθεση στην οποία χρησιμοποιήθηκαν ακόμη και γυμνά σίδερα από ομπρέλες σαν λόγχες  . Εάν λοιπόν ο συντάκτης της ανακοίνωσης αυτής  επικροτεί αυτή την συμπεριφορά και γι ΄ αυτό λέει ότι οι φίλαθλοί  του Ολυμπιακού Γυθείου  « αντέδρασαν όπως και όταν έπρεπε» , λυπούμαστε πολύ.
Όσο αφορά την κατηγορία για δήθεν ρατσιστικά συνθήματα από μερίδα οπαδών του Μολαικού , αυτή η κατηγορία « ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ» . Η περιοχή των Μολάων είναι γνωστό ότι  ούτε ρατσιστική  ούτε ξενόφοβη είναι. Αν ψάχνει η διοίκηση του Ολυμπιακού Γυθείου  για ρατσιστές , ας μην τους ψάχνει στους Μολάους , ας τους ψάξει αλλού .
Επειδή όμως στους Μολάους παίχτηκε και ποδόσφαιρο , δεν μπορούμε να μην σημειώσουμε   ορισμένα γεγονότα : όλοι όσοι ήταν παρόντες στον αγώνα είδαν την φάση που έκρινε τον αγώνα δηλ. το ανύπαρκτο πέναλτι  που δόθηκε σε βάρος του Μολαικού  , πέναλτι που συνοδεύτηκε με την  αποβολή του τερματοφύλακα του Μολαικού Κ. Φιφλή και από το οποίο πέναλτυ προήλθε το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού Γυθείου. Αυτό το πέναλτι ήταν που έκρινε  το τελικό αποτέλεσμα καθώς μας αφαίρεσε ουσιαστικά το δικαίωμα να διεκδικήσουμε την νίκη επί ίσοις όροις.
         Δεν θα κρίνουμε πώς είδε, τι  είδε  και γιατί  έδωσε το πέναλτυ ο κ. Παλαμίδας. Άλλωστε εμείς έχουμε ξεχάσει τι είναι  πέναλτικαθώς τις πρώτες 9 αγωνιστικές δεν έχουμε πάρει ούτε ένα !!!.
       Δεν είμαστε κακοπροαίρετοι , δεν είμαστε καχύποπτοι αλλά θα μας επιτρέψετε να μην είμαστε και ηλίθιοι : Ένα ερώτημα βάζουμε σε όλη τον φίλαθλο κόσμο της Λακωνίας  : εάν θέλουμε να βρούμε το δίκιο μας και να αναγνωρισθεί αυτό το ολέθριο διαιτητικό λάθος και να υπάρξει η σχετική τιμωρία του κ. Παλαμίδα , πού θα απευθυνθούμε ; εάν μας πείτε στα αρμόδια όργανα , υπάρχει ο κίνδυνος τιμωρίας (έχουμε άλλωστε πικρά πείρα) ,  εάν μας πείτε στον παρατηρητή Διαιτησίας , ΧΑΣΑΤΕ !. Παρατηρητής διαιτησίας στο συγκεκριμένο  αγώνα ( ντέρμπυ κορυφής που πολλές φορές βγάζει ή κρίνει τον πρωταθλητή) ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ. Αντ ΄αυτού υπήρχαν παρατηρητές διαιτησίας στους αγώνες « ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΛΕΥΚΟΧΩΜΑΤΟΣ – ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗΣ» και « ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ- ΑΠΟΛΛΩΝ ΞΗΡΟΚΑΜΠΙΟΥ» .
Πώς θα αποδείξουμε λοιπόν ότι ο κ. Παλαμίδας αποδείχθηκε για μία ακόμη φορά ανεπαρκής; Τι άλλο θα πρέπει να κάνουμε για να παύσει να μας διαιτητεύει ο κ Παλαμίδας σε ένα ακόμη ντέρμπυ ενώ υπάρχουν, κατά γενική ομολογία, καλύτεροι διαιτητές από αυτόν ;   
   ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.
Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα άλλο εκτός από το ότι  ως Δ.Σ. ενός ιστορικού συλλόγου που πρωταγωνισθεί επί 45 έτη στο Λακωνικό Ποδόσφαιρο , δεν ζητάμε τίποτα άλλο παρά ΣΕΒΑΣΜΟ και όχι  «ψεύτικα και μεγάλα λόγια»
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες της ομάδας μας για την συγκλονιστική τους εμφάνιση , στους φιλάθλους μας για την συνεχή υποστήριξή τους στην ομάδα μας αλλά και στους παίκτες του Ολυμπιακού Γυθείου για την για την αγωνιστικότητα που επέδειξαν εντός του αγωνιστικού χώρου .
                                             ΤΟ Δ.Σ. του Μολαικού 
Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Γυθείου :

Εκ μερους του Δ.Σ. του Ολυμπιακου Γυθειου πολλα συγχαρητηρια στους παιχτες και στον προπονητη για το μεγαλο αποτελεσμα!Κυριως ομως στους πολυπληθεις φιλαθλους μας που ακολουθησαν την ομαδα και βοηθησαν τα μεγιστα για την επιτευξη του στοχου.
Στις απαραδεκτες συνθηκες που δημιουργησαν οι αντιπαλοι φιλαθλοι αντεδρασαν οπως και οταν επρεπε και γι αυτο μεγαλο μερος της νικης τους ανηκει. Επισης απαραδεκτη ηταν και η ρατσιστικη συμπεριφορα μεριδας φιλαθλων του Μολαικου απεναντι στον ποδοσφαιριστη της ομαδας μας Danso Lamin o oποιος κοσμει με την παρουσια του τα λακωνικα γηπεδα ενω εξω απο αυτα αποτελει προτυπο!Τετοιες συμπεριφορες πρεπει να εκλειψουν και καλουμε τν Ε.Π.Σ. να παρει θεση.Στον αγωνα του 2ου γυρου η φιλοξενια θα ειναι αντιστοιχη του μεγαλειου που δειχνει η ομαδα μας εντος αγωνιστικου χωρου αφου οι υπεροχοι φιλαθλοι μας ερχονται στο γηπεδο για να απολαυσουν υψηλης ποιοτητας θεαμα.Συνεχιζουμε ολοι μαζι ενωμενοι !!! Πολλα συγχαρητηρια σε ολους!!!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *