ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΗΡΑΚΛΗ ΤΡΙΧΕΙΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΗΡΑΚΛΗ ΤΡΙΧΕΙΛΗ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ

Τις τελευταίες ημέρες διακινείται ανώνυμο τετρασέλιδο φυλλάδιο στη περιφέρεια του νέου Δήμου Μονεμβασιάς, από γνωστά άτομα τα οποία ανήκουν σε άλλους συνδυασμούς, που συμμετέχουν στις δημοτικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.
Το περιεχόμενο του φυλλαδίου αυτού είναι κατάπτυστο, άκρως συκοφαντικό για το πρόσωπό μου και απολύτως ψευδές και έχει σκοπό να σπιλώσει την υπόληψή μου και το σημαντικό έργο που έχω παράξει κατά τη διάρκεια της θητείας μου ως Δήμαρχος Ασωπού.
Θεωρώ ότι ο τρόπος αυτός αντιμετώπισης του συνδυασμού μου και του προσώπου μου, είναι ανέντιμος και άθλιος στα πλαίσια ενός προεκλογικού αγώνα που πρέπει να στηρίζεται στην εντιμότητα και την αξιοπρέπεια μεταξύ των συναγωνιζομένων συνδυασμών, χαρακτηριστικά τα οποία εγώ και οι υποψήφιοί μου τηρούμε κατά γράμμα.
Επιπλέον οι συντάξαντες και κυκλοφορούντες το κατάπτυστο φυλλάδιο, επειδή ο σκοπός τους είναι να μειώσουν τη δυναμική του συνδυασμού μου και του προσώπου μου μετερχόμενοι άθλια και ανήθικα μέσα, δεν έχουν το σθένος να θέσουν την υπογραφή τους σε αυτό, αλλά υπογράφουν αόριστα και ανώνυμα ως «διαδημοτική κίνηση «Πολίτες» Δήμου Μονεμβασίας».
Δηλώνω ότι προς υπεράσπιση της προσωπικότητάς μου, θα υποβάλλω άμεσα μήνυση κατά των υπαιτίων ενώπιον του αρμοδίου Εισαγγελέα και θα αξιώσω κάθε δικαίωμά μου νομίμως στα ποινικά και αστικά δικαστήρια.
Όσοι με ξέρουν είμαι σίγουρος ότι δεν επηρεάζονται από αυτό, για όσους πολίτες πληροφορήθηκαν τα ψεύδη και τις συκοφαντίες, θα απαντήσω στις προεκλογικές μου ομιλίες αποκαθιστώντας πλήρως την αλήθεια.
Αποδεκτός στην κοινωνία γίνεται κάποιος με τη διαδρομή και τα έργα του και όχι με συκοφαντικές και υπόγειες τακτικές που τελικά απαξιώνουν και τον ίδιο και τον συνδυασμό που μετέχει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *