Αποκριάτικος χορός του Προοδευτικού Συλλόγου Μολάων




Το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011 πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος αποκριάτικος χορός του Προοδευτικού Συλλόγου Μολάων, στο κέντρο “CRYSTAL MANOR”, στους Μολάους.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε αντιπροσωπεία του δήμου Μονεμβασίας, αποτελούμενη από: το Δήμαρχο Ηρακλή Τριχείλη, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Σπύρο Αβδούλο, τον αντιδήμαρχο Ιωάννη Κολλίακο, και τους δημοτικούς συμβούλους Παναγιώτα Αλειφέρη και Κων/νο Μαυρομιχάλη. Παρευρέθησαν επίσης οι πρόεδροι: της Δημοτικής Κοινότητας Μολάων Κοντοσταθάκος Ευθύμιος, της Τοπικής Κοινότητας Πακίων Καρούνης Μιχάλης και της Τοπικής Κοινότητας Νιάτων Λέου Νικόλαος. Ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Λακωνίας Ιωάννης Παναρίτης, οι πρόεδροι: του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Κυριών και Δεσποινίδων «Η Αγία Παρασκευή», του Συλλόγου των Επαγγελματοβιοτεχνών Μολάων», του Ο.Φ.Μ. «ο Μολαικός» και ο γραμματέας του Πολιτιστικού Συλλόγου Γερακίου και μεγάλος αριθμός μελών και φίλων του συλλόγου.
Τους συμμετέχοντες υποδέχθηκε και καλωσόρισε η πρόεδρος του συλλόγου Παπαγιαννοπούλου Παναγιώτα. Στην ομιλία της αφού ευχαρίστησε τους ίδιους για την παρουσία τους, έκανε μια αναφορά και ευχαρίστησε τους χορηγούς και τους δωροθέτες του συλλόγου. Αναφέρθηκε επίσης στην ιστορία του συλλόγου και τόνισε την ανάγκη συνέχισης, ύπαρξης και λειτουργίας της τράπεζας αίματος του συλλόγου και επομένως και του ίδιου του συλλόγου στην κοινωνία των Μολάων και της ευρύτερης περιοχής.
Την όμορφη αυτή βραδιά πλαισίωσε με το μοναδικό μουσικό της πρόγραμμα η ορχήστρα «ΩΔΗΠΟΡΟΙ», με τους Γ. Κόκκορη, Γ. Δέμελο, Κ. Παπαγεωργίου και τη Δανάη, η οποία έδωσε αρκετό κέφι για χορό και γλέντι. Στην εκδήλωση διενεργήθηκε λαχειοφόρος αγορά, με πλούσια δώρα, προσφορά των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *