Α.Ε Σπάρτη- Μολαικός 2-0 (πρωτάθλημα παίδων) Μολαικός-Κάστρο Μονεμβασιάς 4-0


ΠΡΩΤΗ ΗΤΤΑ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ ΜΕ 2-0 
 Την πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα γνώρισε το Σάββατο ο Μολαϊκός στη Σπάρτη, στο ντέρμπι με την πρωτοπόρο Α.Ε. Σπάρτης, παρά την καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Οι παίκτες του Μολαϊκού βρέθηκαν από νωρίς πίσω στο σκορ όταν στο 7ο λεπτό μετά από ωραίο συνδυασμό Χαλίλι και Γκέρτσου ο τελευταίος με υποδειγματικό πλασέ στη γωνία του Κώστα Φιφλή πραγματοποίησε το 1-0.
Όσο ο χρόνος περνούσε ο Μολαϊκός ισσορόπησε το παιχνίδι, έχασε ευκαιρίες με το Βουλτσίδη και το Γραμματικάκη και πήγε στα αποδυτήρια με τη διαφορά να μένει στο ένα γκολ. Στην επανάληψη οι παίκτες του Μολαϊκού κέρδισαν χώρο στο γήπεδο, βγήκαν στην επίθεση αλλά στο 62′ λεπτό σε μια φάση που ο Κότσαλης είχε τον έλεχο της μπάλλας και ετοιμαζόταν να τη διώξει από την περιοχή του Φιφλή, γλίστρησε στη λάσπη, έπεσε στο έδαφος και ο Γκέρτσος που βρέθηκε ολομόναχος λίγα μέτρα από το τέρμα δεν δυσκολεύτηκε να τη στείλει για δεύτερη φορά στα δίχτυα κάνοντας το 2-0.
 Στο τελευταίο 20λεπτο του παιχνιδιού οι παίκτες του Μολαϊκού έπιασαν την καλύτερη τους απόδοση αφού ήταν συνεχώς κάτω από τη σέντρα και προσπαθούσαν κυρίως με πλαγιοκοπήσεις να πετύχουν το γκολ που θα τους έβαζε ξανά στο κηνύγι της ισοπαλίας ή και της νίκης.
 Το γκολ αυτό δεν ήρθε παρ’ ότι δημιουργήθηκαν ευκαιρίες με τον Μάντη, τον Αβδούλο και το Διαμαντάκη και το παιχνίδι έληξε με 2-0. ΜΟΛΑΙΚΟΣ: Φιφλής, Αβδούλος, Ζώταλης (Τραϊφόρος Α.), Βλάχος, Γεώργας, Βουλτσίδης, Γραμματικάκης (Μάντης), Αναστασάκος, Α. Τραϊφόρος, Χριστάκης (Διαμαντάκης), Τζώρτζης.
Επόμενο παιχνίδι, το Σάββατο 23 Νοεμβρίου με την Άμιλλα Αγίου Ιωάννη στο γήπεδο Μολάων.  
ΝΕΑ ΝΙΚΗ ΤΩΝ “ΜΙΚΡΩΝ” ΜΕ 4-0
  Τη δεύτερη νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχαν οι Παίδες του Μολαϊκού με αντίπαλο το Κάστρο Μονεμβασιάς στο γήπεδο της Συκιάς με το ευρύ σκορ 4-0. Παίζοντας κατά διαστήματα ποδόσφαιρο που θα ζήλευαν ακόμη και επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, οι αυριανοί πρωταγωνιστές της ομάδας μας, πέτυχαν τέσσερα υπέροχα γκολ όλα αποτέλεσμα άψογων συνδυασμών, δύο με τον Παναγιώτη Μερτζάνη και δύο με τον Αλέξανδρο Κουτσογιαννόπουλο.
 Οι παίδες του Μολαϊκού μοιράζονται με 6 βαθμούς την πρώτη θέση στον τέταρτο όμιλο του Πρωταθλήματος που διοργανώνει η ΕΠΣ Λακωνίας.
Πηγή κειμένου….http://www.molaikos.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *