Α.Ο. ΛΟΓΓΑΣΤΡΑ-ΜΟΛΑΙΚΟΣ 3-4

Α.Ο. ΛΟΓΓΑΣΤΡΑ-ΜΟΛΑΙΚΟΣ 3-4

CIMG1791
ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΣΦΥΡΙΞΕ 4 ΦΟΡΕΣ, 8 ΣΤΑ 8 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ………….

Παίζοντας δυνατά και με πίστη για τη νίκη που θα συνέχιζε το επιτυχημένο σερί για όγδοο ματς οι παίκτες του Μολαϊκού πέρασαν χωρίς απώλειες και από το γήπεδο της Λογγάστρας κερδίζοντας με 3-4 τη γηπεδούχο ομάδα σ’ έναν συγκλονιστικό στην εξέλιξή του αγώνα. Ο Μολαϊκός αιφνιδίασε τους γηπεδούχους και προηγήθηκε στην πρώτη καλή ευκαιρία που δημιούργησε στο 15ο λεπτό με πλασέ του Γιώργου Βλάχου. Η ομάδα της Λογγάστρας αντέδρασε αμέσως, βγήκε στην επίθεση και κατάφερε να ισοφαρίσει επτά λεπτά αργότερα με τον Πέτρο Νικόλαρο. Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε ισόπαλο κα με την έναρξη του δεύτερου ο Μολαϊκός άρχισε να δημιουργεί φάσεις μπροστά στα καρέ του τερματοφύλακα Παπαμάρκου για να έρθει το 1-2 στο 52ο λεπτό με μακρυνό απ’ ευθείας χτύπημα φάουλ του Τριαντάφυλλου Αβδούλου. Ακολούθησε ένα ξέφρενο 20λεπτό κατά τη διάρκεια του οποίου ο Μολαϊκός πέτυχε το 1-3 στο 70′ με κεφαλιά του Γιώργου Κελεμένι και το 1-4 στο 76′ με σουτ του Σωτήρη Διαμαντάκη ενώ στο 82′ εκπληκτικό δυνατό σουτ του Κελεμένι τράνταξε το δοκάρι των γηπεδούχων.

Στο 84′ ο Θόδωρος Τσάκωνας με πέναλτι που καταλογίστηκε σε χέρι αμυντικού μείωσε σε 2-4 και στο 87′ ο Λυμπερόπουλος με κοντινό πλασέ σε 3-4. Στα υπόλοιπα λεπτά μέχρι το σφύριγμα της λήξης κυριάρχησαν η δύναμη και οι μάχες σώμα με σώμα στις οποίες νικητές βγήκαν οι παίκτες του Μολαϊκού που κράτησαν τους πολύτιμους 3 βαθμούς μέχρι το φινάλε. Στο 90ο λεπτό αποβλήθηκε ο Θ. Τσάκωνας του Α.Ο Λογγάστρας για εξύβριση αντιπάλου.

Με το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Αγρανιώτη οι παίκτες και ο προπονητής της ομάδας μας έγιναν ένα κουβάρι μπροστά στον πάγκο φωνάζοντας “Μολαϊκός” και πανηγυρίζοντας για το δύσκολο όσο και πολύτιμο τρίτο φετινό “διπλό”.

Για το Μολαϊκό τον αγώνα ξεκίνησαν οι: Φιφλής, Νίκος Τραϊφόρος, Αβδούλος, Ζώταλης, Βουλτσίδης, Μπακάρας, Κελεμένι, Ρουμάνης, Γιάννης Τραϊφόρος, Βλάχος, Διαμαντάκης. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Άρης Τραϊφόρος, Χατζησιμιώτης.
πηγη…http://www.molaikos.gr/
CIMG1794

CIMG1787CIMG1787
φωτογραφιες…http://www.isports.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *