Εκδήλωση για τα 40 χρόνια λειτουργίας του ελαιοτριβείου ΜΟΥΣΑΔΑΚΟΥ

Εκδήλωση για τα  40 χρόνια λειτουργίας του ελαιοτριβείου ΜΟΥΣΑΔΑΚΟΥ

dsc_6630

 

Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016  το ελαιοτριβείο

Μουσαδάκος Π.-Μουσαδάκου Χ. ΟΕ με έδρα στον Άγιο Δημήτριο Μονεμβασίας διοργάνωσε ,στο Κτήμα Τσαφατίνου, με αφορμή τα 40 χρόνια λειτουργίας του στο χώρο των ελαιοτριβείων ενημερωτική συνεστίαση  των παραγωγών.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι  αξιότιμες ομιλήτριες Έφη Χριστοπούλου και Τζένη Σκοτίδη,οι οποίες  ενημέρωσαν τους ελαιοπαραγωγούς για την σωστή συγκομιδή των  ελιών καθώς όμως και για την εξαγωγή του ελαιολάδου τους.

Οι παραγωγοί μέσα από τις ομιλίες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθουν από την κ. Χριστοπούλου για  τις σωστές  πρακτικές που πρέπει να πραγματοποιούνται στο χωράφι –ελαιοτριβείο μέχρι την τελική διάθεση του ελαιολάδου με στόχο την καλύτερη δυνατή ποιότητα του.

Επιπρόσθετα , η Κ.Σκοτίδη ενημέρωσε για τα αρχικά βήματα που πρέπει να κάνουν οι ελαιοπαραγωγοί  σε περίπτωση που θέλουν να να εξάγουν το ελαιόλαδό τους .

Πάντα με την συνεχή  στήριξη των παραγωγών που μας τιμούν και μας στηρίζουν  όλα αυτά τα χρόνια το ελαιοτριβείο μας  επιδιώκει  την συνεχή ενημέρωση των παραγωγών και την χρήση εκσυγχρονισμένων αξιόπιστων μηχανημάτων για την καλύτερη λειτουργία/απόδοση. Όλα αυτά   έχουν  ως αποτέλεσμα τη διασφάλιση της ποιότητας του παραγόμενου ελαιολάδου και την καλύτερη διαχείριση του.

Στη συνέχεια υπήρξε δείπνο υπό την μουσική κάλυψη του Κ.Μιχάλη Καρούνη

Στο τέλος της βραδιάς αφήσαμε την Μύριαμ να μας μαγέψει με τον χορό της και τα ακούσματα της Ανατολής.

Ευχαριστούμε όλους τους φίλους και τις φίλες που μας τίμησαν με την παρουσία τους .

Σας ευχόμαστε υγεία και μια καλή ελαιοκομική περίοδο.

Χ. ΜΟΥΣΔΑΚΟΥ – Π. ΜΟΥΣΑΔΑΚΟΣ Ο.Ε

dsc_6607 dsc_6611 dsc_6613 dsc_6614 dsc_6616 dsc_6619 dsc_6624 dsc_6635 dsc_6677 dsc_6678

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *