”Επιστροφή στο χωριό” Πρεμιέρα απο την Μονεμβασιά

”Επιστροφή στο χωριό” Πρεμιέρα απο την Μονεμβασιά

DSC_0003
Τη Τετάρτη 24 Σεπτέμβρη και ώρα 10 έως 1,30 έγινε εγγραφή της εκπομπής (Πρεμιέρα) «Επιστροφή στο χωριό» από τη συχνότητα του Alpha στο κάστρο της Μονεμβάσιας, στην πλατεία του Ελκόμενου Χριστού. Η εκπομπή έγινε με τη συνεργασία της ένωσης γυναικών «οι Μονεμβασιωτισσες». Παρουσιάστρια είναι η Ευτυχία Φράγκου, σκηνοθέτης ο Κώστας

Αυγέρης, αρχισυντάκτης ο Γρηγόρης Γκίνος και εταιρεία παραγωγής η Alfa Productions. (η εκπομπή προβάλλεται απο 19 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή στις 15:00)
Στα γυρίσματα ήταν παρών ο Ζαχαρίας Καρούνης με τους μουσικούς, Καππάκος ,Παντιώρας Σταθάκης ,Σταματάκος , ο Μουσικοχορευτικός Όμιλος Μολάων ΟΙ ΜΥΛΟΙ και το χορευτικό της Μονεμβασίας ”ΟΙ ΡΙΖΕΣ”

Με εξορμήσεις σε όλη τη χώρα, χορταστικά ρεπορτάζ και ανανεωμένη θεματολογία. Οι άνθρωποι της περιοχής, τα θέματα ιστορικού ενδιαφέροντος, οι φυσικές ομορφιές, τα τοπικά έθιμα, οι χοροί και τα τραγούδια θα είναι η καρδιά της εκπομπής. Η κάμερα θα εστιάζει επίσης και σε θέματα αγροτικής οικονομίας, στα προϊόντα ονομασίας προέλευσης (ΠΟΠ), στα προϊόντα γεωγραφικής ένδειξης καθώς και στα παραδοσιακά και βιολογικά προϊόντα.
Τα υπόλοιπα επί της οθόνης!!!!!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *