Επιτυχημένη εκδήλωση του Προοδευτικού Συλλόγου Μολάων στον Εθελοντισμό Συμμετοχή-Πράξη-Προσφορά.

        

          Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση – ομιλία του Προοδευτικού Συλλόγου Μολάων στις 27 Νοεμβρίου 2013 που ήταν αφιερωμένη στον Εθελοντισμό Συμμετοχή-Πράξη-Προσφορά. Στον εθελοντισμό που με τη συμμετοχή σου κάνεις πράξη την προσφορά σου.
        Ευχαριστούμε τις δυο αγαπητές ομιλήτριες και συντονίστριες της εκδήλωσης την κ. Ασπασία Γεωργιλή, απόφοιτο Κοινωνικής εργασίας Ηρακλείου Κρήτης και την Γκιοτσαλίτη Ευαγγελία, απόφοιτο Ψυχολογίας Πανεπιστημίου Κρήτης που ανέπτυξαν το θέμα του εθελοντισμού με αξιοσημείωτο τρόπο.
        Το Δ.Σ. θέλει να ευχαριστήσει επίσης την κυρία Κική Μπέλεση- Κάκκαβα, μικροβιολόγο και την κυρία Πόπη Σταθάκου, πρόεδρο της Ομάδας Διάσωσης Λακωνίας που αποδέχτηκαν την πρόσκλησή μας και μοιραστήκαν τις γνώσεις τους αλλά και τις προσωπικές εμπειρίες τους, δίνοντας  άλλη διάσταση στην έννοια του εθελοντισμού.
       Πολλές ευχαριστίες σε όλους όσους μας τμήσαν με την παρουσία τους, τον πρόεδρο της ΔΚ Μολάων κ. Ευθύμιο Κοντοσταθάκο, την πρόεδρο του ΝΠ Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Αθλητισμού και Πολιτισμού κ. Παναγιώτα Αλειφέρη, τον τ. δήμαρχο Μολάων κ. Ιωάννη Μοσχοβάκο και την πρόεδρο του ΚΑΠΗ Μολάων κ. Καλλιόπη Καρυτσιώτη.
       Επίσης ευχαριστούμε τους εκπροσώπους των τοπικών συλλόγων, την πρόεδρο του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Κυριών και Δεσποινίδων Μολάων κ. Δανάη Μοσχοβάκου, την πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Μολάων κ. Ευθυμία Περδικογιάννη, τον πρόεδρο της θεατρικής ομάδας οι Αιθεροβάμονες κ. Γρηγόρη Παντελή, τον υπεύθυνο του κέντρου Περιβαλλοντολογικής Εκπαίδευσης Μολάων κ. Νίκο Παπαδάκη και όλους εσάς που με την παρουσία σας μας δίνεται στήριξη για την πραγματοποίηση μελλοντικών εκδηλώσεων.

                                                                                                      Με εκτίμηση το Δ. Σ.  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *