Ημερίδα του Κ.Π.Ε. Μολάων για περιβαλλοντικά προγράμματα στο Γύθειο

Ημερίδα του Κ.Π.Ε. Μολάων  για περιβαλλοντικά προγράμματα στο Γύθειο

DSC_0026
Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ) Μολάων, πραγματοποίησε ημερίδα, (με τη συνεργασία του Γενικού Λυκείου Γυθείου και της διεύθυνσης πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Λακωνίας), στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του επιμελητηρίου Γυθείου, την Τετάρτη το απόγευμα 19 Νοεμβρίου 2014, που παρακολούθησαν εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, γονείς και κοινό της περιοχής.
Στην ημερίδα έγινε ενημέρωση για τα περιβαλλοντικά προγράμματα και δράσεις που θα υλοποιήσει φέτος το ΚΠΕ Μολάων, ενημέρωση για τα προγράμματα σχολικών δραστηριοτήτων, από την υπεύθυνη της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Λακωνίας κυρία Θεοφανία Λάζαρη και ενημέρωση από ειδικούς επιστήμονες σε θέματα εξαρτήσεων, διατροφής και υγείας.
Ενδιαφέρουσα ήταν η παρουσίαση από μαθητές του Λυκείου Γυθείου των αποτελεσμάτων έρευνας για τις εξαρτήσεις των νέων από το ποτό και το τσιγάρο.
Στην ημερίδα συμμετείχε και χαιρέτισε ο πατέρας Παναγιώτης Κοντάκος, σχολικός σύμβουλος πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, 2ης εκπαιδευτικής περιφέρειας Λακωνίας.
Το ΚΠΕ Μολάων μετά την επιτυχία της ημερίδας αυτής, την άριστη προετοιμασία της και τις σημαντικές εισηγήσεις που κράτησαν αμείωτο μέχρι το τέλος, το ενδιαφέρον όσων την παρακολούθησαν και τα πολύ θετικά σχόλια που εισπράξαμε, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την διευθύντρια του Λυκείου Γυθείου, κυρία Παναγιώτα Μένεγα, τους εκπαιδευτικούς του σχολείου που βοήθησαν τα μέγιστα, τους εκλεκτούς επιστήμονες που συμμετείχαν ως εισηγητές καθώς και τους πολλούς συναδέλφους πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τους γονείς που παρακολούθησαν.

Ο υπεύθυνος του ΚΠΕ Μολάων

Νικόλαος Παπαδάκης

DSC_0042

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *