Καθηλωτική η χθεσινή συναυλία Ξαρχάκου στο Σαϊνοπούλειο

Καθηλωτική η χθεσινή συναυλία Ξαρχάκου στο Σαϊνοπούλειο

synaylia-Xarxakou-Sainopouleio-13
Ένας Ξαρχάκος σε αυτόν τον ιδιαίτερο «ξαρχάκειο» μαεστρικό χορό, έντεκα σολίστες να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και τρεις ερμηνευτές με το μέλλον να απλώνεται λαμπρό μπροστά τους.

Αυτό ήταν το σκηνικό χθες βράδυ στο Σαϊνοπούλειο. Ο σπουδαίος μαέστρος ήταν σε μεγάλα κέφια, με αποτέλεσμα να παρασύρει τους χίλιους και πλέον τυχερούς που βρέθηκαν στο θέατρο. Οι Ηρώ Σαΐα, Νεοκλής Νεοφυτίδης και ο συμπατριώτης μας Ζαχαρίας Καρούνης στάθηκαν επάξια στο πλευρό του, ερμηνεύοντας τραγούδια από ολόκληρο το δημιουργικό του φάσμα. «Μάνα μου Ελλάς», «Άπονη ζωή», «Έβαλε ο Θεός σημάδι», «Γεια σου χαρά σου Βενετιά» και άλλες γνωστές μελωδίες συγκρότησαν ένα δίωρο πρόγραμμα καθηλωτικό.

Το κοινό του Αμφιθεάτρου, εξοικειωμένο πλέον με τη μυσταγωγία τέτοιων συναυλιών, απολάμβανε ευλαβικά ως τη στιγμή που αισθάνθηκε πως όφειλε να αποδώσει τα του Καίσαρος τω Καίσαρι. Προς το τέλος λοιπόν της βραδιάς, επανέφερε με το ενθουσιώδες χειροκρότημά του τρεις φορές πίσω στη σκηνή τον συνθέτη και τους συνεργάτες του, οι οποίοι με τη σειρά τους ανταποκρίθηκαν στο μπιζάρισμα με ένα «μίνι» πρόγραμμα από τα γνωστότερα κομμάτια του Ξαρχάκου.
πηγη…http://laconialive.gr/?p=16969
πηγη βιντεο..http://www.report24.gr/stavros-xarxakos-enas-megalos-mousikosinthetis-sto-sainopoulio-vinteo.htm

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *