Κοπή πίτας του Γηροκομείου Μολάων

Κοπή πίτας του Γηροκομείου Μολάων
????????????????????????????????????

Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή πίτας του Γηροκομείου την οποία ευλόγησε ο Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης και πρόεδρος του ιδρύματος κκ. Ευστάθιος, ο οποίος ευχαρίστησε όλους όσοι προσέφεραν τον οβολό τους για το ίδρυμα. Στη συνέχεια, ο κ. Ευστάθιος μοίρασε τα κομμάτια στους παρευρισκόμενους.

Τη γιορτή τίμησαν με την παρουσία ο Δήμαρχος κ. Τριχείλης οι Βουλευτές κ. Δαβάκης, κ Κρητικός ,η Περιφερειακή Σύμβουλος κα. Σπυριδάκου, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μολάων κ. Θεωθορακάκος, οι δημοτικοι συμβουλοι κ.Νικολινάκος Κουλουβάκος ,Αλειφέρη, Χαραμή ο Διοικητής του Αστυνομικού τμήματος Μολάων κ. Δρίβας ο  Διοικητής του Νοσοκομείου Μολάων κ. Κορωνιός.

Το παρόν έδωσαν, επίσης, δωρητές του Ιδρύματος, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της περιοχής, κάτοικοι της πόλης και της ευρύτερης περιοχής, ενώ η λαϊκή ορχήστρα Μολάων με τον μαετρο κ.Κεκερης κράτησε συντροφιά στους παρευρισκόμενους. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν τόσο στο διευθυντή του Ιδρύματος, πατέρα Παναγιώτη Λεγάκη, όσο και στους εργαζόμενους, που με την σκληρή δουλειά τους και τον σεβασμό και την αγάπη που επιδεικνύουν στους τροφίμους, συμβάλλουν όλοι μαζί στην άριστη λειτουργία του Γηροκομείου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *