Με επιτυχία Αθλητική Ημερίδα απο το αθλητικό σωματείο «Ο.Φ.Μ ΜΟΛΑΪΚΟΣ»

Δίπλα στα καταγάλανα νερά του Λακωνικού Κόλπου , στο νεόκτιστο Ξενοδοχείο Alas resort & spa πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου , από το αθλητικό σωματείο «Ο.Φ.Μ ΜΟΛΑΪΚΟΣ» ‘ Αθλητική Ημερίδα ‘ με δυο ενότητες , Αθλητιατρική και νέοι κανονισμοί ποδοσφαίρου , με ομιλητές τον Κο Κρητικό Νεοκλή ιατρό χειρούργο , προϊστάμενο της χειρουργικής κλινικής του Νοσοκομείου Μολάων και το Κο Σπυράκη Νικόλαο καθηγητή διαιτησίας και Αρχιδιαιτητή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λακωνίας.
Η εκδήλωση έγινε στην αίθουσα «Νηρέας» του Alas resort & spa η οποία κατακλείστηκε από ποδοσφαιριστές των σωματείων Μολαϊκού και Ολυμπιακού Μολάων καθώς και της παιδικής ομάδας του Μολαϊκού με τους γονείς των νεαρών ποδοσφαιριστών .
 Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι κ.κ Κολλιάκος Ιωάννης υπεύθυνος του Δήμου Μονεμβασίας σε θέματα αθλητισμού , Καρράς Παναγιώτης Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Λακωνίας καθώς και τα μέλη του Δ.Σ κ.κ Δογατζής Θεμιστοκλής , και Ντανάκας Παναγιώτης ,όπως και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Μολάων Κος Καρούνης Μιχαήλ , καθώς και τα Διοικητικά Συμβούλια των δυο σωματείων Η εκδήλωση στέφτηκε με μεγάλη επιτυχία που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρων τόσο των ποδοσφαιριστών όσο και των γονιών που το παρακολουθούσαν .
Οι ομιλητές της ημερίδας ήταν αυτοί που στο τέλος απέσπασαν ένα μεγάλο και ζεστό χειροκρότημα τόσο «ο γιατρός μας» κος Κρητικός Νεοκλής όσο και « ο άνθρωπος μας» σε θέματα διαιτησίας κος Σπυράκης Νικόλαος . Όσο για το Μολαϊκό και τον πρόεδρο του κο Βίλλια Γεώργιο γι΄ άλλη μια φορά πρωτοπορεί και υπόσχεται ότι θα υπάρχει και συνέχεια σε μια σειρά πρωτοποριακών εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων. Εκείνο που είναι σίγουρο ότι τα ποδοσφαιρικά σωματεία των Μολάων, το ένα είναι δίπλα στο άλλο και στέλνουν το δικό τους μήνυμα ..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *