Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθηκαν οι Διασυλλογικοί αγώνες Ιστιοπλοΐας, στην Ελιά

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθηκαν οι Διασυλλογικοί αγώνες Ιστιοπλοΐας,  στην Ελιά

DSC_0008

 

Την Τετάρτη 17 Αυγούστου, ο Ναυταθλητικός – Πολιτιστικός Σύλλογος Ελαίας «Η Βιανδίνη» διοργάνωσε ιστιοπλοϊκούς παιδικούς αγώνες κατηγορίας σκαφών optimist. Ο θαλάσσιος στίβος οριοθετήθηκε με σημαδούρες δυτικά του λιμένα της Ελαίας.

Αθλητές από τον τοπικό όμιλο «Η Βιανδίνη» και το Ναυτικό Όμιλο Λακωνίας (Γύθειο) συμμετείχαν στις τέσσερες ιστιοδρομίες. Οι καιρικές συνθήκες έκαναν το χατίρι των μικρών ιστιοπλόων αφού η μεσημεριανή μπουκαδούρα του Λακωνικού κόλπου γέμισε τα πανιά τους.

Στο τέλος των αγώνων και ενώ ο στόλος και οι αθλητές είχαν ολοκληρώσει την προσπάθειά τους, διέκρινες την ικανοποίηση αλλά και την κούραση στα πρόσωπά τους. Κούραση που αμέσως εξαφανίστηκε αφού κατά τη διάρκεια της απονομής στους νικητές των κατηγοριών αλλά και σε όλους τους συμμετέχοντες, δοθήκαν τα αναμνηστικά μετάλλια και κύπελα επιβραβεύοντας την προσπάθεια όλων, εισπράττοντας παράλληλα και το καθολικό χειροκρότημα γονέων και παραβρισκόμενων.

Τι απονομές πραγματοποίησαν ο Πρόεδρος της Τ.Κ. κος Τζάκας, η Πρόεδρος του διοργανωτή συλλόγου κα Βάσω Λιβάνιου, ο έφορος του αντίστοιχου τμήματος του Ν.Ο. Λακωνίας κος Ηλίας Μουγάκος ενώ τα έπαθλα στη γενική κατάταξη απένειμε ο μεγάλος χορηγός και των δύο ομίλων, κατασκευαστής σκαφών optimist κος Δημήτριος Δήμας.

Η Πρόεδρος του Ναυταθλητικού – Πολιτιστικού Συλλόγου Ελαίας «Η Βιανδίνη» με τη λήξη των απονομών, ευχαρίστησε  τους γονείς των αθλητών που στηρίζουν χρόνια τώρα τις προσπάθειές τους, τα νυν και πρώην στελέχη των τμημάτων των δύο συλλόγων (προέδρους – έφορους – μέλη), την Πρόεδρο του Ναυταθλιτικού Ομίλου Μονεμβασίας για την παρουσία της, τους κατοίκους και επισκέπτες που πλαισίωσαν την εκδήλωση, τον κατασκευαστή Δημήτρη Δήμα για την αμέριστη στήριξη και βέβαια τα νεαρά αυτά πιτσιρίκια που με τα πανιά τους δίδαξαν σε όλους εμάς τι πάει να πει ναυτοσύνη, τι πάει να πει Ελληνική παράδοση.

Ακολουθούν τα αποτελέσματα:

Γενική κατηγορία:

  1. Μπουτεράκου Σοφία Ν.Ο. Λακωνίας
  2. Παναγάκης Σωτήσρης Ν.Ο. Λακωνίας
  3. Μπουτεράκος Ανδρέας Ν.Ο. Λακωνίας
  4. Σιγουλάκη Αλεξάνδρα Ν.Ο. Λακωνίας
  5. Γούλα Βάγια Ν.Ο. Λακωνίας
  6. Κίστος Ιάσωνας Βιανδίνη
  7. Μποτεράκος Γεώργιος Ν.Ο. Λακωνίας
  8. Κίτσος Χρήστος Βιανδίνη
  9. Παπαδάκος Θωμάς Ν.Ο. Λακωνίας
  10. Ζερβάκου Ελένη Βιανδίνη
  11. Γκίκα Μάρθα Ν.Ο. Λακωνίας
  12. Σταθάκης Κυριάκος Βιανδίνη
  13. Ηλιόπουλος Αναστάσης Βιανδίνη

 

Κατηγορία αρχαρίων:

  1. Γούλας Κωνσταντίνος Ν.Ο. Λακωνίας
  2. Απέρης Ανδρέας Βιανδίνη
  3. Παναγάκης Σωτήσρης Ν.Ο. Λακωνίας
  4. Καλαμβόκης Χρήστος Βιανδίνη
  5. Νέστορα Νιόβη Βιανδίνη
  6. Ξανθάκος Ηλίας Ν.Ο. Λακωνίας
  7. Ζερβάκου Γεωργία Βιανδίνη
  8. Μπαλαμάτσιας Κωνσταντίνος
  9. Λιβάνιος Θάνος Βιανδίνη
  10. Σιγουλάκης Αλέξανδρος Ν.Ο. Λακωνίας
  11. Παπαδάκη Σταυρούλα Βιανδίνη
  12. Παπαδάκη Φωτεινή Βιανδίνη
  13. Παρσανού Αναστασία Ν.Ο. Λακωνίας

 

 

 DSC_0010 DSC_0015 DSC_0018 DSC_0024 DSC_0025 DSC_0026 DSC_0030 DSC_0033 DSC_0035 DSC_0039 DSC_0058 DSC_0064 DSC_0068 DSC_0071 DSC_0083 DSC_0091 DSC_0093 DSC_0097 DSC_0107

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *