Με μεγάλη επιτυχία η εορταστική εκδήλωση του Μουσικοχορευτικού Συλλόγου Μολάων «Οι Μύλοι»

Με μεγάλη επιτυχία η εορταστική εκδήλωση του Μουσικοχορευτικού Συλλόγου Μολάων «Οι Μύλοι»

Πολύ μεγάλη επιτυχία, σημείωσε και φέτος η εορταστική εκδήλωση του Μουσικοχορευτικού Συλλόγου Μολάων «Οι Μύλοι», η οποία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του εορτασμού της 25ης Μαρτίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο Μολάων την Κυριακή 27 Μαρτίου 2016.
Χορευτικά τμήματα του Συλλόγου παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς αφιερωμένους στη Μακεδονία. Εντύπωση προκάλεσαν οι φορεσιές των χορευτών-τριών αλλά και η αρμονία που είχαν στην κίνησή τους. Από τις φορές που ο γραπτός λόγος δεν μπορεί να αποτυπώσει το εξαίρετο θέαμα.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Πανοσιολογιότατος πατέρας Γεράσιμος Πετρολέκας, ο Αιδεσιμολογιώτατος πατέρας Στυλιανός Κότσαλης, ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Μολάων κ. Κωνσταντίνος Μαυρομιχάλης, η εκπρόσωπος της Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Ματούλα Μπελεγρή, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μολάων κ. Ευθύμιος Κοντοσταθάκος, δημοτικοί σύμβουλοι, η Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Μολάων κ. Παναγιώτα Αλειφέρη, Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων και ο διευθυντής του Γυμνασίου Μολάων κ. Νεκτάριος Κότσαλης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *