Με μεγάλη επιτυχία η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Μολάων 2013



ΣΕ ΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΧΑΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΣOYME ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΑME…
ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΟΛΑΩΝ

Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Μολάων.
       Οι μαθητές του σχολείου συγκίνησαν και πάλι με την εξαιρετική τους προσπάθεια και τον πηγαίο αυθορμητισμό τους. Εκπαιδευτικοί και παιδιά σαν μια οικογένεια πέρασαν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο μηνύματα ανθρωπιάς, αλληλοσεβασμού και αγάπης.
        Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν  
o Πατέρας Παναγιώτης Λεγάκης  εφημέριος της ενορίας Πακίων, ο Αντιδήμαρχος κύριος  Μαυρομιχάλης Κωνσταντίνος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μολάων κύριος Θύμιος Κοντοσταθάκος,ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πακίων κύριος Μιχάλης Καρούνης, ο Διευθυντής του Δημοτικού σχολείου Παπαδιανίκων, η Διευθύντρια του Δημοτικού σχολείου Ασωπού –Φοινικίου, συνάδελφοι εκπαιδευτικοί οι Πρόεδρος του Συλλόγου Κυριών και Δεσποινίδων Μολάων κυρία Δανάη Μοσχοβάκου, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Πακίων κυρία Έφη Σταμαδιάνου, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πακίων «Η βρυσούλα» κύριος Σπύρος Καρούνης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Συνταξιούχων Νοτιοανατολικής Λακωνίας κυρία Κούλα Κολιάκου,  η υπεύθυνη του ΚΑΠΗ Μολάων κυρία Καλλιόπη Καρυτσιώτη, οι γονείς των μαθητών, και πολλοί μεγάλοι και μικροί φίλοι του σχολείου.
      Μετά το τέλος της γιορτής μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν με το ξωτικό του Αι Βασίλη το χιονάνθρωπο και το χριστουγεννιάτικο δέντρο.
Η Προϊσταμένη του Σχολείου ευχαρίστησε θερμά όλους για την έμπρακτη αγάπη τους προς το σχολείο και τους ευχήθηκε χρόνια πολλά καικαλήχρονιά.
Γλυκίσματα, καφές και αναψυκτικά προσφέρθηκαν στο τέλος της γιορτής σε όλους.
Στο χώρο του σχολείου λειτούργησε και παζάρι τα έσοδα από το οποίο θα διατεθούν για τη διαμόρφωση του υπογείου του σχολείου σε γυμναστήριο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *