Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο σύγχρονου χορού στο Κλειστό Γυμναστήριο στους Μολάους

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο σύγχρονου χορού στο Κλειστό Γυμναστήριο στους Μολάους

1 έως 5 Αυγούστου 2016 στο κλειστό γυμναστήριο Μολάων στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων του καλοκαιριού 2016 του δήμου Μονεμβασίας.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο σύγχρονου χορού με τον Γιάννη Καρούνη στο Κλειστό γήπεδο μπάσκετ στους Μολάους Λακωνίας. Οι συμμετέχοντες (παιδιά γυμνασίου – λυκείου –ενήλικες) με ενθουσιασμό αγκάλιασαν την πρωτοβουλία αποδεικνύοντας ότι το κομμάτι της παιδείας και της εκπαίδευσης στην τέχνη είναι απαραίτητο συστατικό για την διαμόρφωση και ολοκλήρωση της προσωπικότητας του ανθρώπου.

Να επισημάνουμε την πολυετή εργασία στον χώρο της τέχνης (θέατρο-μουσική-χορός) στον δήμο Μονεμβασίας από ντόπιους φορείς και επαγγελματίες με την συνδρομή του Δήμου Μονεμβασίας αλλά και με την επιμονή των ερασιτεχνών που ασχολούνται με την τέχνη.

Ο Γιάννης Καρούνης που μεγάλωσε και έζησε έως τα 18 του χρόνια στα Πάκια Λακωνίας επισήμανε την τεράστια δουλειά που έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια στον δήμο μας σε υποδομές αλλά και σε ανθρώπινο δυναμικό που ασχολείται με τον χορό.

Για μένα με αυτό το σεμινάριο στον τόπο μου κλείνει ο κύκλος της περιπλανήσεις μου στην Ελλάδα και τον κόσμο χορεύοντας και δημιουργώντας στον τομέα που αγάπησα και εκπαιδεύτηκα όλα αυτά τα χρόνια. Ταυτόχρονα ανοίγει ένας μεγαλύτερος που συνδέει την πραγματικότητά μου με την καταγωγή μου και τις ρίζες μου. Οι ρίζες είναι για να βγάζεις κλαδιά και φύλα και από το σκοτάδι να ανεβαίνεις στο φως.

Με εκτίμηση

Γιάννης Καρούνης

Ευχαρίστησε το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Μονεμβασίας. Ευχαρίστησε την Παναγιώτα Αλιφέρη, Κατερίνα Τσαφατίνου, Γιάννη Κολιάκο, Δανάη Γιαννίση, Σιλβίνα Κατσιώνη, όλους τους συμμετέχοντες και παρευρισκόμενους στο κλειστό την τελευταία μέρα του σεμιναρίου, και το Κ.Τ.Ε.Λ Σπάρτης για την έκπτωση στα εισιτήρια μετακίνησης για ορισμένους από τους συμμετέχοντες.
1

2

3

4

5

6

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *