Με μεγάλη επιτυχία, το 3ο Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας στους Μολάους

Με μεγάλη επιτυχία,  το 3ο Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας στους Μολάους

DSC_0086
Την Κυριακή 29 Μαΐου 2016 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, στο Ε.Π.Α.Λ Μολάων το 3ο Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας που διοργανώθηκε από τη Διεύθυνση Π.Ε. Λακωνίας, το 12/θ Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Μολάων, το 12/Θ Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Βλαχιώτη και το 6/θ Δημοτικό Σχολείο Ασωπού- Φοινικίου, με την ευγενική συμμετοχή μαθητών/τριών και εκπαιδευτικών Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων του Δήμου Ευρώτα και του Δήμου Μονεμβασίας. Σε αυτή τη γιορτή Δημιουργίας τα σχολεία συμμετείχαν παρουσιάζοντας δημιουργήματα, ζωγραφική, κατασκευές, πηλό- φωτογραφίες, μαθητικό έντυπο, έργα που προέρχονταν από τη συμμετοχή των σχολείων σε εκπαιδευτικά προγράμματα. Επίσης, θεατρικά, χορευτικά και μουσικά δρώμενα και οποιαδήποτε άλλη καινοτομία- καλλιτεχνική δράση ανέπτυξαν οι μαθητές/τριες στα σχολεία τους κατά το σχολικό έτος 2015-2016. Τα σχολεία που συμμετείχαν ήταν:
12/θ Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Μολάων
1ο 12/θ Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Σκάλας
12/θ Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Βλαχιώτη
6/θ Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Παπαδιανίκων
6/θ Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Δημοτικό Σχολείο Ασωπού- Φοινικίου
1ο Ολοήμερο Νηπιαγωγείο Μολάων
2ο Ολοήμερο Νηπιαγωγείο Μολάων
Ολοήμερο Νηπιαγωγείο Παπαδιανίκων
1/θ Νηπιαγωγείο Βελιών
1o Δημοτικό Σχολείο Δυτικής Μάνης
Η αίθουσα εκδηλώσεων και ο αύλειος χώρος του Ε.Π.Α.Λ. Μολάων γέμισε από Διευθυντές/ντριες Σχολείων των Σχολείων των Δήμων Ευρώτα και Μονεμβασίας, γονείς/κηδεμόνες των παιδιών αλλά και από ανθρώπους που θέλησαν να δουν από κοντά τα δημιουργήματα των μικρών μαθητών/τριών.
Την εκδήλωση χαιρέτισε η Πρόεδρος του Ν.Π. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Μονεμβάσιας κα Παναγιώτα Αλειφέρη, Όλοι έδωσαν συγχαρητήρια σε όλους /ες τους/τις εκπαιδευτικούς και τους/τις μαθητές/τριες που, από τον υστέρημα του ελεύθερου χρόνου τους, προέβαλαν με την εκδήλωση αυτή την ποιότητα της εκπαίδευσης στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Λακωνίας.

το 3ο Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *