ΜΟΛΑΙΚΟΣ-ΑΜΙΛΛΑ ΑΓ ΙΩΑΝΝΗ 2-0

Σ’ ένα ανεπανάληπτο παιχνίδι με δεκάδες, χωρίς καμμία δόση υπερβολής, χαμένες ευκαιρίες από τους παίκτες του Μολαϊκού χρειάστηκαν 65 λεπτά αγώνα για να ανοίξει το σκορ και να πάρει τελικά τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.
 Στο πρώτο ημίχρονο από την πρώτη στιγμή μέχρι και το 45ο λεπτό ο Μολαϊκός ήταν συνεχώς στην αντίπαλη περιοχή και προσπαθούσε με κάθε τρόπο να πετύχει γκολ. Τουλάχιστον δέκα χαμένες κλασσικές ευκαιρίες με τους Μάντη, Γραμματικάκη, Διαμαντάκη και Τζώρτζη κατέληγαν ή στα χέρια του τερματοφύλακα Μπότα ή άουτ ή στο δοκάρι όπως συνέβη στο 38ο λεπτό μετά από κεφαλιά- ψαράκι του Τζώρτζη. Το δέυτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τις δύο ομάδες στο 0-0, η βροχή που συνεχώς δυνάμωνε έκανε βαρύ τον αγωνιστικό χώρο και λίγο μετά το 60ο λεπτό, με την είδοδο δύο παικτών από τον πάγκο, του Λεωνίδα (Λούη) Χριστάκη στη θέση του Μάντη και του Λεωνίδα (Loui) Λεγάκη άνοιξε επιτέλους το σκορ.
Μετά από σέντρα του Τζώρτζη, ο Χριστάκης με κεφαλιά έκανε το 1-0, λυτρώνωντας τους συμπάικτες που έβλεπαν το χρόνο να κυλά και το πολυπόθητο γκολ να μην έρχεται παρά τις ευκαιρίες.
Ακολούθησαν ακόμη πέντε κλασσικές ευκαιρίες, με το Γραμματικάκη, το Τζώρτζη, το Λεγάκη και τον Τραϊφόρο και το τελικό 2-0 έγινε στο 83ο λεπτό όταν ο Κλέαρχος Τζώρτζης εκμεταλεύθηκε έξυπνη κάθετη μπαλλιά του Λεγάκη, ξεπέρασε τον τερματοφύλακα Μπότα και μπήκε με τη μπάλλα στα αντίπαλα δίχτυα. ΜΟΛΑΙΚΟΣ: Φιφλής, Αβδούλος, Ζώταλης, Βλάχος, Γεώργας, Βουλτσίδης, Γραμματικάκης, Αναστασάκος (Τραϊφόρος Α.),Μάντης (Χριστάκης), Διαμαντάκης (Λεγάκης), Τζώρτζης
Επόμενο παιχνίδι, την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου με τον Ολυμπιακό Γυθείου στο γήπεδο Μολάων.
Πηγή…http://www.molaikos.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *