ΜΟΛΑΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ 2-1

ΜΟΛΑΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ 2-1

DSC00155
Οι παίκτες του Μολαϊκού, με συγκλονιστική εμφάνιση γεμάτη πάθος και πίστη για τη νίκη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα κέρδισαν και τον Ολυμπιακό Γυθείου στους Μολάους φθάνοντας τις 5 νίκες σε ισάριθμα επίσημα παιχνίδια τη φετινή σαιζόν. Με τη νίκη επί του Ολυμπιακού Γυθείου η ομάδα μας διατηρεί την πρωτιά στη βαθμολογία της Α Κατηγορίας με 9 βαθμούς, την επόμενη εβδομάδα θα έχει ρεπό και την Κυριακή 9 Νοεμβρίου θα συνεχίσει την προσπάθειά της με αντίπαλο το Λεωνίδα Γλυκόβρυσης στους Μολάους.

Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Γυθείου οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα για 30 λεπτά χωρίς όμως να δημιουργούν επικίνδυνες φάσεις μπροστά στην εστία του Κώστα Φιφλή και στο 19ο λεπτό πέτυχαν το 0-1 με τον Ντάνσο Λάμιν μετά από λάθος της άμυνας.

Στο 34′ ο Μολαϊκός κέρδισε ένα φάουλ, πλάγια αριστερά, ο “κάπτεν” Σωτήρης Διαμαντάκης το χτύπησε αριστοτεχνικά στο πίσω δοκάρι και ο Τριαντάφυλλος Αβδούλος πηδώντας ψηλότερα από συμπαίκτες και αντιπάλους με καρφωτή κεφαλιά έστειλε τη μπάλλα στο βάθος της εστίας του ανήμπορου να αντιδράσει τερματοφύλακα Τρακάκη.

Από το σημείο εκείνο και σε όλη την υπόλοιπη διάρκεια του αγώνα ο Μολαϊκός ήταν ο κυρίαρχος του παιχνιδιού σε όλο το γήπεδο. Οι παίκτες του με αυτοθυσία έκοβαν κάθε προσπάθεια των παικτών του Γυθείου να δημιουργήσουν ευκαιρία και έβγαιναν απειλητικοί στην επίθεση με το Γιώργο Βλάχο, το Σωτήρη Διαμαντάκη, το Γιάννη Τραϊφόρο και το Γιώργο Αναστασάκο.

avdouΤο τελικό 2-1 πραγματοποιήθηκε στο 55′. Και πάλι ο Τριαντάφυλλος Αβδούλος σκόρερ και πάλι από “στημένο” χτύπημα του Σωτήρη Διαμαντάκη. Κόρνερ από δεξιά στο πίσω δοκάρι, προσπάθεια του Σπύρου Βουλτσίδη να πετύχει γκολ, μετά από απόκρουση του Τρακάκη η μπάλλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και ο Αβδούλος που καιροφυλακτούσε την έστειλε να αναπαυθεί στα δίχτυα του Ολυμπιακού Γυθείου.

Η συνέχεια ήταν συγκλονιστική αφού οι παίκτες του Μολαϊκού βγάζοντας φοβερή ενέργεια δεν επέτρεψαν ούτε μία στιγμή στους αντιπάλους τους να πιστέψουν ότι μπορούν να πάρουν έστω και το βαθμό της ισοπαλίας. Οι φιλοξενούμενοι τέλειωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες αφού στο 75′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Περικλής Βλάχος για σκληρό φάουλ στον αδελφό του Γιώργο Βλάχο.

Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Γουρδομιχάλη τους βρήκε αγκαλιασμένους με τον προπονητή τους Γιώργο Αναγνωστόπουλο στο κέντρο του γηπέδο να φωνάζουν “ΜΟΛΑΙΚΟΣ”.

Για το Μολαϊκό τον αγώνα ξεκίνησαν οι: Φιφλής, Νίκος Τραϊφόρος, Αβδούλος, Ζώταλης, Βουλτσίδης, Αναστασάκος, Κελεμένι, Ρουμάνης, Γιάννης Τραϊφόρος, Βλάχος, Διαμαντάκης. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Χρήστος Χατζησιμιώτης, Παναγιώτης Μπακάρας, Τίμος Ξενοφωντίδης.
Πηγη κειμενου…http://www.molaikos.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *