ΜΟΝΟ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΓΙ’ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ… ΗΤΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΛ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 9ο ΓΕΛ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΜΟΝΟ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΓΙ’ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ… ΗΤΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΛ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 9ο ΓΕΛ ΠΕΙΡΑΙΑ


Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ γι’ αυτά τα παιδιά που μας έκαναν υπερήφανους, μας έκαναν να νιώσουμε τόσα συναισθήματα όλες αυτές τις μέρες που πραγματοποίησαν αυτή την τεράστια αθλητική υπέρβαση.

Τα παιδιά του ΓΕΛ Μονεμβασίας μπορεί να μην τα κατάφεραν απέναντι στο 9ο ΓΕΛ Πειραιά και να ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες, ωστόσο αυτό έγινε με τον τρόπο που τα παιδιά επέλεξαν. Τα παιδιά αυτά ηττήθηκαν μεν, αλλά ηττήθηκαν μαχόμενοι, δίνοντας και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεών τους, με πάθος, θέληση και αποφασιστικότητα. Κατάφεραν να προηγούνται στο ημίχρονο με 21-19 και να οδηγηθούν στην παράταση, καθώς η κανονική διάρκεια έληξε 44-44. Στην παράταση μίλησε η κούραση, ο μοναδικός παράγοντας που θα μπορούσε να λυγίσει αυτά τα παιδιά.

Τα παιδιά αυτά μέσα σε μόλις λίγες μέρες κατάφεραν να αναδειχτούν πρωταθλητές Πελοποννήσου και να προκριθούν στα 16 καλύτερα σχολεία της Ελλάδας, έχοντας την ευκαιρία να διεκδικήσουν την είσοδό τους στις 8 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας!!!! Ένα απίστευτο επίτευγμα για ένα τόσο μικρό μέρος και για τις δεδομένες συνθήκες. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που έγραψαν ιστορία με τόσες δυσκολίες. Το μέλλον τους ανήκει και αναμένεται λαμπρό!!!

ΓΕΛ Μονεμβασίας – 9ο ΓΕΛ Πειραιά (Κερατσίνι) 44 – 50

Ημίχρονο: 21-19
Κανονικός αγώνας: 44-44
Παράταση: 44-50

Το ρόστερ της ομάδας ήταν:

Τούντας Θεόδωρος, Ντανάκας Χρύσανθος, Μπούμπαλης Πέτρος, Κυριαζάκος Γεώργιο, Κουρκούλης Παναγιώτης, Τούντας Δημήτριος, Γκουβούσης Βίκτωρας, Θερμογιάννης Ευάγγελος.

Γυμνάστρια – Προπονήτρια: Παπαδημητρίου Εύα
πηγη…http://www.aokastro.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *