Ντροπή και αίσχος για το Ενωσιακό μπάσκετ αυτά που έγιναν σήμερα στο ΚΔΓ Γαργαλιάνων.

Ντροπή και αίσχος για το Ενωσιακό μπάσκετ αυτά που έγιναν σήμερα στο ΚΔΓ Γαργαλιάνων.

 

Απο την πρώτη στιγμή που πληροφορηθήκαμε την ομάδα με την οποία θα διεκδικούσαμε, στην ημιτελική σειρά των play off, την άνοδο στην Α’ Κατηγορία αντιμετωπίσαμε τους αγώνες αυτούς σαν γιορτή. Όποιος ήρθε στο κλειστό γυμναστήριο των Μολάων είδε την ατμόσφαιρα που επικρατούσε, ή οποία μόνο σε γήπεδα επαγγελματικών κατηγοριών συναντάς. Ολη η ομάδα μας, απο τον Πρόεδρο μέχρι και τον τελευταίο φίλαθλο, σεβάστηκε την ομάδα των Γαργαλιάνων κυρίως λόγω της αξιέπαινης πρωτοβουλίας για τον αυτισμό. Εχουν παιχτεί 4 αγώνες μέχρι στιγμής αντί να έχει τελειώσει η σειρά στους 3 αγώνες, όπως θα ήταν το δίκαιο βάσει της εικόνας των δύο ομάδων. Η ομάδα μας στα εντός έδρας παιχνίδια θα μπορούσε να κερδίσει με 30-40 πόντους διαφορά και όμως δεν το έκανε γιατί δεν υπήρχε λόγος. Στο πρώτο παιχνίδι στους Γαργαλιάνους η ομάδα μας αδικήθηκε, ωστόσο δεν μίλησε κανένας για τη διαιτησία καθώς θεωρήσαμε όλοι οτι ήταν στα πλαίσια της εκτός έδρας αναμέτρησης. Αυτά που έγιναν σήμερα όμως, αποτελούν πραγματικά ντροπή για το μπάσκετ, το άθλημα το οποίο μας έχει κάνει υπερήφανους σαν χώρα.
Η σημερινή ήττα της ομάδας μας αποτελεί την μεγαλύτερη κλοπή αποτελέσματος της εφετινής χρονιάς. Οι διατητές έκαναν τα πάντα να κρατήσουν την ομάδα των Γαργαλιάνων κόντά στο σκόρ όταν η ομάδα μας ξέφυγε με 12 -14 πόντους διαφορά στο πρώτο ημίχρονο. Σε όλη τη διάρκεια του σαραντάλεπτου φάνηκε ποια ομάδα ήταν καλύτερη, ωστόσο το διαιτητικό δίδυμο ήταν όσο προκλητικό χρειαζόταν για να οδηγηθεί το ματς στην παράταση. Εκεί η ομάδα μας πήρε υπέρ της 2-3 σφυρίγματα λάθος και ενώ βρισκόταν πίσω στο σκόρ με 5 πόντους καθώς οι διαιτητές προσπάθησαν να εξισσοροπήσουν την κατάσταση καταλαβαίνοντας προφανώς τι είχαν κάνει μέχρι εκείνη τη στιγμή. Οι οπαδοί των Γαργαλιάνων ξέφυγαν το διαιτητικό δίδυμο αποσύρθηκε στα αποδυτήρια προκειμένου να ηρεμήσει η κατάσταση. Τελικά, το παιχνίδι και ενώ ήταν ισόπαλο και πήγαινε για δεύτερη παράταση κρίθηκε απο ενα φάουλ που ούτε ο ίδιος ο παίκτης των Γαργαλιάνων δεν θα έδινε. Μόνο γιορτή του μπάσκετ δηλαδή δεν ήταν αυτό που έγινε σήμερα.
Οσοι εχουν παρακολουθήσει τους 4 αγώνες των δύο ομάδων, γνωρίζουν πολύ καλά οτι η ομάδα μας αδικείται για το γεγονός οτι η πρόκριση θα κριθεί στο 5ο παιχνίδι. Η διαφορά των δύο ομάδων είναι πραγματικά μεγάλη και το Σάββατο είναι κοντά. Ή ομάδα μας μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι θα δείξει το χαρακτήρα που την διέπει σε όλη τη σειρά. Θα σεβαστεί την αντίπαλη ομάδα εκτός αγωνιστικού χώρου. Όμως, το Σάββατο οι παίκτες μας, πιο πεισμωμένοι απο ποτέ λόγω της σημερινής κλοπής, θα διεκδικήσουν τον παραμικρό πόντο απο το πρώτο μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο ανεξαρτήτως σκόρ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *