Μολαικός -Απόλλων Ξηροκαμπίου 2-0

Μολαικός -Απόλλων Ξηροκαμπίου 2-0

DSC00004
ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ

Σ΄ένα πολύ καλό παιχνίδι που έγινε την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου στο γήπεδο Μολάων ο Μολαϊκός κέρδισε 2-0 στην παράταση τον Απόλλωνα Ξηροκαμπίου και προκρίθηκε στους ημιτελικούς αγώνες του φετινού Κυπάλλου Ερασιτεχνών Λακωνίας όπου θα αντιμετωπίσει σε διπό αγώνα το νικητή του ζευγαριού Α.Ο. Δααφνίου -Α.Ο. Αγίου Βασιλείου Γυθείου. Μετά το δυνατό ξεκίνημα του Μολαϊκού στο παιχνίδι ο Απόλλωνας Ξηροκαμπίου μετά το 30ο λεπτό ισορρόπησε το ματς και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου πήρε τον έλεγχο δημιουργώντας αρκετά προβλήματα στην άμυνα του Μολαϊκού κυρίως με τον Τσίκαρη. Οι προσπάθειες των Βλάχου, Διαμαντάκη και Αναστασάκου να πετύχουν κάποιο γκολ δεν καρποφώρησαν, ο ρυθμός των φιλοξενουμένων όσο πλησιάζαμε προς τη συμπλήρωση του 90λεπτου έπεφτε και ο αγώνας οδηγήθηκε στην παράταση αφού όμως λίγο πριν το σφύριγμα του διαιατητή ο Μπακάρας έχασε μοναδική ευκαιρία να πετύχει γκολ-πρόκριση για το Μολαϊκό.

Με το ξεκίνημα της παράτασης ο Πανγιώτης Μπακάρας αυτή τη φορά δεν αστόχησε, εκμεταλεύθηκε την πάσα του Γιώργου Βλάχου και άνοιξε το σκορ στο 94′.

Ο Μολαϊκός έχοντας εμφανώς περισσότερες δυνάμεις στην παράταση κυνήγησε στη συνέχεια και το δεύτερο γκολ που ήρθε στο 107′ μετά από έξοχο συνδυασμό Διαμαντάκη, Κελεμένι, Γιάννη Τραϊφόρου. Ο τελευταίος με ψύχραιμο πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής ευστόχησε και “σφράγισε” την πρόκριση κάνοντας το 2-0.

Για το Μολαϊκό τον αγώνα ξεκίνησαν οι: Φιφλής, Νίκος Τραϊφόρος, Αβδούλος, Ζώταλης, Βουλτσίδης, Αναστασάκος, Κελεμένι, Χατζησιμιώτης, Γιάννης Τραϊφόρος, Βλάχος, Διαμαντάκης. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Παναγιώτης Μπακάρας, Τίμος Ξενοφωντίδης, Άρης Τραϊφόρος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *