Συγκέντρωση αγροτών Δήμου Μονεμβασίας στους Μολάους

Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις των αγροτών στην Λακωνία. 
Την παρασκευή 14-2-2014 η Συντονιστική επιτροπή Μολάων Πακίων μαζί με αγρότες από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μονεμβασίας πραγματοποίησαν κοινή συγκέντρωση αγροτών στους Μολάους με αφορμή το νέο φορολογικό νομοσχέδιο και την άμεση απόσυρση του.
 Αντιπροσωπεία αγροτών από τις συντονιστικές Μολάων Πακίων,Ασωπού Μεταμόρφωσης, Συκιάς Αγγελώνας συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Μονεμβασίας κ. Τριχείλη όπου του έθεσαν τα αιτήματα τους και ζήτησαν την συμπαράσταση του .
 Αυτός με την σειρά του είναι δίπλα στο αγώνα τους και στηρίζει τα δίκαια αιτήματα τους
.Στην συγκέντρωση μίλησε και το μέλος της συντονιστικής επιτροπής αγροτών πρώην Δήμου Ασωπού Γιάννης Λυριωτάκης όπου ο οποίος συμμετείχε στη συνάντηση αντιπροσωπείας των Αγροτικών Μπλοκ της Πελοποννήσου με τον Υπουργό Οικονομικών κ. Γιάννη Στουρνάρα την Πέμπτη το μεσημέρι στο Υπουργείο Οικονομικών και ενημέρωσε τους συγκεντρωμένους για την άκαρπη συνάντηση που είχαν με το οικονομικό επιτελείο στο αίτημα τους αποσυρθεί ή έστω να «παγώσει» για ένα χρόνο ο νέος τρόπος φορολόγησης των αγροτών, αίτημα όμως που απέρριψε κατηγορηματικά ο κ. Στουρνάρας .
 Τα μπλόκα παραμένουν στους Μολάους στη Συκιά και στον Ασωπό.
Την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου, η συντονιστική επιτροπή ανεξάρτητων μπλόκων αγροτών – κτηνοτρόφων Πελοποννήσου, καλεί όλο το Λακωνικό παραγωγικό κόσμο, να συγκεντρωθεί στο Διοικητήριο Λακωνίας στις 10 το πρωί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *