Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Μολάων


ΕΥΧΕΣ

ΣΕ ΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΧΑΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΣOYME ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΑME…
ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΟΛΑΩΝ

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Μολάων στο ΚΤΗΜΑ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ.
Οι μαθητές του σχολείου συγκίνησαν και πάλι με την εξαιρετική τους προσπάθεια και τον πηγαίο αυθορμητισμό τους. Εκπαιδευτικοί και παιδιά σαν μια οικογένεια πέρασαν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο μηνύματα ανθρωπιάς, αλληλοσεβασμού και αγάπης.
Ευχάριστη έκπληξη της βραδιάς ήταν η παρουσία της ηθοποιού, ακαδημαϊκού, Προέδρου του Διαπολιτισμικού Κέντρου της Ουνέσκο κυρία Τιτίκας Στασινοπούλου η οποία συμμετείχε ενεργά στη γιορτή δείχνοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον της για τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Ο κόσμος φυσικά την καταχειροκρότησε.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Πατέρας Γεράσιμος Πετρολέκας, οι σεβαστοί Πατέρες Στυλιανός Κότσαλης, Γεώργιος Κότσαλης, Παναγιώτης Λεοντακιανάκης, Νικόλαος Αποστολάκος και Νικόλαος Δελακοβίας ,ο Δήμαρχος Μονεμβασίας κύριος Τριχείλης Ηρακλής, οι βουλευτές κύριος Αθανάσιος Δαβάκης και Αποστολάκος Γρηγόριος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μονεμβασίας κύριος Σπύρος Αβδούλος, η Προϊσταμένη του 2ου Γραφείου Α/θμιας Εκπ/σης Νομού Λακωνίας κυρία Κυριάκου Μυρούλα, ο Αντιδήμαρχος κύριος Γιάννης Κολιάκος,ο Διευθυντής της Εθνικής Τράπεζας Μολάων κύριος Σωτήρης Ρουμάνης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κύριοι Μαυρομιχάλης Κων/νος και Μιχαλόπουλος Μιχάλης, Πρόεδροι συλλογικών φορέων και πλήθος κόσμου.
Εκπαιδευτικοί και μαθητές αφιέρωσαν την εκδήλωση σε όλους τους επώνυμους και ανώνυμους φίλους του σχολείου, που από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής του, στέκονται δίπλα του, αρωγοί και συμπαραστάτες σε κάθε του προσπάθεια.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης δόθηκαν αναμνηστικά σε όλους τους χορηγούς του σχολείου, ενώ επίσης τιμητική αναμνηστική πλακέτα δόθηκε στην Προϊσταμένη του 2ου Γραφείου κυρία Κυριάκου Μυρούλα για την προσφορά της τόσο στην εκπαίδευση όσο και στο Σχολείο.
Μετά το τέλος της γιορτής στους παραβρισκόμενους κράτησε συντροφιά το μουσικό σχήμα «ΩΔΗΠΟΡΟΙ».
Η ζεστή φιλοξενία των καλεσμένων ήταν προσφορά του ιδιοκτήτη του «ΚΤΗΜΑΤΟΣ» κυρίου Σταματάκου Γιώργου.
Επίσης τους μαθητές του Ειδικού Σχολείου συνόδευσε στα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια που τραγούδησαν ο μαέστρος της φιλαρμονικής της Δημοτικής Ενότητας Μολάων κύριος Κεκέρης Κων/νος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *