2οι Διασυλλογικοί αγώνες Ιστιοπλοΐας στην Ελιά Δήμου Μονεμβασίας.

Ο Πολιτιστικός & Ναυταθλητικός Σύλλογος Ελαίας ‘’ Η ΒΙΑΝΔΙΝΗ΄΄ πραγματοποίησε και φέτος μέσα στο μήνα Αύγουστο , τους 2ους διασυλλογικούς Ιστιοπλοϊκούς αγώνες τύπου OPTIMIST & EUROPE στην παραλία της Ελιάς.
 Συμμετείχαν 57 αθλητές αγόρια και κορίτσια των ομίλων Ελιάς , Μονεμβασίας και Νεάπολης. Έτρεξαν στη θάλασσα 4 κατηγορίες .Και από τους τρεις Ομίλους διακρίθηκαν αθλητές Ιστιοπλόοι και πρώτευσαν. Τους απενεμήθησαν κύπελλα και σε όλους τους αγωνιζόμενους μετάλλια.
 Επίσης την ίδια ημέρα απονεμήθηκαν τα διπλώματα ανοικτής θάλασσας στους ενήλικες Ιστιοπλόους που απεφοίτησαν το 2011από την σχολή του Συλλόγου ‘’ Η ΒΙΑΝΔΙΝΗ’’.
Τους αγώνες παρακολούθησαν , ο αντιδήμαρχος Τ.Ε.Μολάων κ. Γιάννης Κολιάκος , οι πρόεδροι Ελιάς κ. Γιώργος Τζάκας, Μολάων κ. Ευθύμιος Κοντοσταθάκος , Πακίων κ. Μιχάλης Καρούνης, οι γονείς και οι φίλοι των μικρών μας Ιστιοπλόων, οι Ελιώτες και οι παραθεριστές της Ελιάς.
 Τα μαθήματα συνεχίζονται και θα συνεχιστούν και τους χειμερινούς μήνες τόσο τα ανοικτής θάλασσας όσο και των σκαφών OPTIMIST για τους μικρούς μας Ιστιοπλόους

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *