2Ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΑΘΗΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΜΟΛΑΟΥΣ

2Ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΑΘΗΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΜΟΛΑΟΥΣ

DSC_0020
Την Κυριακή 24 Μαΐου 2015 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, στο Ε.Π.Α.Λ Μολάων το 2ο Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας που διοργανώθηκε από τη Διεύθυνση Π.Ε. Λακωνίας, το 12/θ Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Μολάων, το 12/Θ Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Βλαχιώτη και το 6/θ Δημοτικό Σχολείο Ασωπού- Φοινικίου, με την ευγενική συμμετοχή μαθητών/τριών και εκπαιδευτικών Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων του Δήμου Ευρώτα και του Δήμου Μονεμβασίας.
Σε αυτή τη γιορτή Δημιουργίας τα σχολεία συμμετείχαν παρουσιάζοντας δημιουργήματα, ζωγραφική, κατασκευές, πηλό- φωτογραφίες, μαθητικό έντυπο, έργα που προέρχονταν από τη συμμετοχή των σχολείων σε εκπαιδευτικά προγράμματα. Επίσης, θεατρικά, χορευτικά και μουσικά δρώμενα και οποιαδήποτε άλλη καινοτομία- καλλιτεχνική δράση ανέπτυξαν οι μαθητές/τριες στα σχολεία τους κατά το σχολικό έτος 2014-2015.
Τα σχολεία που συμμετείχαν ήταν:
12/θ Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Μολάων
2ο 6/θ Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Σκάλας
12/θ Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Βλαχιώτη
6/θ Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Παπαδιανίκων
6/θ Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Νιάτων-Αγίου Δημητρίου
6/θ Δημοτικό Σχολείο Ασωπού- Φοινικίου 2ο 2/θ Ολοήμερο Νηπιαγωγείο Μολάων
2/θ Ολοήμερο Νηπιαγωγείο Παπαδιανίκων
1/θ Νηπιαγωγείο Βελιών
1/θ Νηπιαγωγείο Ασωπού
Η αίθουσα εκδηλώσεων και ο αύλειος χώρος του Ε.Π.Α.Λ. Μολάων γέμισε από Διευθυντές/ντριες Σχολείων των Σχολείων των Δήμων Ευρώτα και Μονεμβασίας, γονείς/κηδεμόνες των παιδιών αλλά και από ανθρώπους που θέλησαν να δουν από κοντά τα δημιουργήματα των μικρών μαθητών/τριών.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και χαιρέτισαν η Πρόεδρος του Ν.Π. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Μονεμβάσιας κα Παναγιώτα Αλειφέρη, ο Σχολικός Σύμβουλος 3ης Εκπ/κής Περιφέρειας Δημοτικής Εκπαίδευσης Νομού Λακωνίας Κ. Ιωάννης Φουρίδης και η Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Π.Ε. Λακωνίας κα Θεοφανία Λάζαρη.
Όλοι έδωσαν συγχαρητήρια στις εκπαιδευτικούς κα Βασιλική Κουτσογιαννοπούλου και Γεωργία Σπυριδάκου που ήταν οι εμπνεύστριες της γιορτής αλλά και σε όλους/ες τους/τις εκπαιδευτικούς και τους/τις μαθητές/τριες που, από τον υστέρημα του ελεύθερου χρόνου τους, προέβαλαν με την εκδήλωση αυτή την ποιότητα της εκπαίδευσης στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Λακωνίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *