Φωτίστηκε η Βρυσούλα!!!!


Με την τοποθέτηση φωτοβολταϊκού φωτιστικού στην Βρυσούλα την παραμονή των Χριστουγέννων έκλεισε ένα κύκλος εργασιών με επιτυχία. Όλα ξεκίνησαν πριν από ένα μήνα περίπου όπου μια ομάδα από το χωριό πήρε την πρωτοβουλία να ξεκινήσουν εργασίες αποκατάστασης των πηγών ώστε το νερό να τρέξει και πάλι στη βρυσούλα που είχε να τρέξει πολλά χρόνια.
Έτσι και έγινε με την οικονομική συμπαράσταση και άλλων συγχωριανών μας που ανταποκρίθηκαν άμεσα με αποτέλεσμα το νερό να τρέξει και πάλι στην Βρυσούλα. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού μιας και έχει το έμβλημα της Βρυσούλας προχώρησε στη αγορά του φωτιστικού ώστε να δώσει ένα άλλο τόνο στο χώρο της Βρύσης.
Η αγορά έγινε σε τιμή κόστους από το κατάστημα του Θεόδωρου Κατσουλώτου στους Μολάους καθώς και η τοποθέτηση της που τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα και τον Πρόεδρο του Συλλόγου τον Τάκη τον Πραχάλη που η βοιηθεία του ειναι διαρκή και αποτελεσματική.

Η Βρυσούλα για όλους τους Πακιώτες όπου και να είναι αποτελεί ένα σημαντικό σημείο
αναφοράς που είχαμε την υποχρέωση να το διατηρήσουμε και να το διαφυλάξουμε για τις επόμενες γενεές. Με την προηγούμενη Δημοτική αρχή ξεκινήσαμε και ολοκληρώσαμε την δενδροφύτευση ,την συντήρηση της Πηγής(αμοβολή-αρμός) και την διαρκή παρακολούθηση μέχρι και τώρα για την διατήρηση της καθαριότητας του χώρου και το σημαντικότερο ,όλα αυτά έγιναν με ελάχιστα χρήματα αλλά με πολύ αγάπη για το χώρο .

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την πρώην Δημοτική αρχή άλλα και την τωρινή
για την βοήθεια τους, την Μαρίνα την Κατσουρίνη, την πολιτικό μηχανικό που μας έχει βοηθήσει σημαντικά, την ομάδα των εθελοντών του χωριού που με την δίκη τους συμπαράσταση έτρεξε και πάλι το νερό στην Βρυσούλα, και τον Πολιτιστικό Σύλλογο του χωριού για την προσφορά του. Ας ελπίσω αυτό που έγινε με την Βρυσούλα να ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες δραστηριότητες ,για το καλό του χωριού μας. Οταν είμαστε ενωμένοι το αποτέλεσμα ειναι ορατό και αναγνωρίζεται απο ολους ας μας φωτησει το φως της Βρυσούλας!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *