Έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα στο Γηροκομείο Μολάων

Έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα στο Γηροκομείο  Μολάων

Σε μια πανέμορφη πλαγιά της Κουρκούλας, πάνω απ’ την πόλη των Μολάων, βρίσκεται κτισμένο το Ίδρυμα Περιθάλψεως Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες «Η Αγία Παρασκευή». Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017 πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή πίτας του Γηροκομείου την οποία ευλόγησε ο Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης και πρόεδρος του ιδρύματος κκ. Ευστάθιος, ο οποίος ευχαρίστησε όλους όσοι προσέφεραν τον οβολό τους για το ίδρυμα. Στη συνέχεια, ο κ. Ευστάθιος μοίρασε τα κομμάτια στους παρευρισκόμενους.

 

Τη γιορτή τίμησαν με την παρουσία ο Δήμαρχος κ. Τριχείλης  η  Αντιπεριφερειάρχης κα. Τζανετέα, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μολάων κ. Κοντοσταθάκος, ο Αντιδήμαρχος κ. Μαυρομιχάλης, η Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Μονεμβασίας κα. Αλειφέρη, οι Δημοτικοί σύμβουλοι κα. Σπυριδάκου,κ. Βουνελάκης ,κ. Κουλουβάκος.


 

Το παρόν έδωσαν, επίσης, δωρητές του Ιδρύματος, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της περιοχής, κάτοικοι της πόλης και της ευρύτερης περιοχής, ενώ η  χορωδία του Γυμνασίου Μολάων με την καθηγήτρια κ. Ανδρικοπούλου κράτησε συντροφιά στους παρευρισκόμενους. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν τόσο στο διευθυντή του Ιδρύματος, πατέρα Παναγιώτη Λεγάκη, όσο και στους εργαζόμενους, που με την σκληρή δουλειά τους και τον σεβασμό και την αγάπη που επιδεικνύουν στους τροφίμους, συμβάλλουν όλοι μαζί στην άριστη λειτουργία του Γηροκομείου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *