ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΤΡΙΑΝΑΚΟΥ ΣΕ ΤΡΙΧΕΙΛΗ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΤΡΙΑΝΑΚΟΥ ΣΕ ΤΡΙΧΕΙΛΗ


Η Φεβρωνία Πατριανάκου προέβη στην ακόλουθη δήλωση:           

«Η διολίσθηση από δήμαρχος σε κομματάρχης ήταν σύντομη και απροκάλυπτη. Η μετάλλαξη της αλαζονείας σε συκοφαντία και ψεύδος είναι φυσική συνέχεια.
            Τα πολιτικά πρόσωπα οφείλουν να τοποθετούνται δημόσια, κατά συνέπεια, κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, στη Νεάπολη, την ημέρα των Θεοφανείων, τοποθετήθηκα -επί λέξει- ως εξής: «… εκτιμώ ότι πρέπει να αποκατασταθεί η νομιμότητα στην περιοχή. Η επανασύσταση του Δήμου Βοιών είναι απαίτηση των 5.500 υπογραφών και αγωνίζομαι προκειμένου να δικαιωθείτε και να γνωρίσουν την αναπτυξιακή τροχιά που τους πρέπει ο Δήμος Βοιών, η Νεάπολη, τα Βάτικα και όλα αυτά που έχουν μέχρι τώρα ιστορικά πετύχει. …».
            Πρόκειται άλλωστε για την ίδια θεσμική και δημόσια τοποθέτησή μου, την οποία έχω κατ’ επανάληψη εκφράσει και την οποία έχω διατυπώσει και στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, με δύο ερωτήσεις μου, με τις οποίες έχω ζητήσει την επανασύσταση του Δήμου Βοιών προς αποκατάσταση της Καλλικρατικής αδικίας.
            Υπενθυμίζω ότι έχουν πραγματοποιηθεί για το θέμα αυτό δύο συναντήσεις και των τριών Βουλευτών του Νομού, η πρώτη στις 3 Απριλίου 2013 με τον τότε Υπουργό Εσωτερικών κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη και η δεύτερη στις 29 Οκτωβρίου 2013 με τον νυν Υπουργό κ. Ιωάννη Μιχελάκη. Στις συναντήσεις αυτές, στη δεύτερη των οποίων οι κ.κ. Λεωνίδας Γρηγοράκος και Αθανάσιος Δαβάκης είχαν ήδη τις ιδιότητες του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών και Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας αντιστοίχως, θέσαμε και οι τρεις υπ’ όψιν των αρμοδίων Υπουργών τις 5.500 υπογραφές ενήλικων πολιτών του Δήμου Βοιών και ζητήσαμε την επανασύστασή του.
            Κατόπιν αυτών, ο στοχευμένος διαχωρισμός μου και η κατ’ επανάληψη επιλεκτική προς το πρόσωπό μου δημόσια επίθεση του κ. Τριχείλη, καταδεικνύει –πέραν όλων των άλλων- ότι εξακολουθεί να εκλαμβάνει την ευγένεια ως αδυναμία και το γυναικείο φύλο ως «ασθενές», κάτι το οποίο ουδέποτε οι Λάκωνες έπραξαν από αρχαιοτάτων χρόνων έως σήμερα.»

                        

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *