Ορκωμοσία Δήμος Μονεμβασίας

Ορκωμοσία Δήμος Μονεμβασίας
Ηρακλής Τριχείλης

Ορκωμοσία της Νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Μονεμβασίας.

Νέα πτέρυγα του Γενικού Λυκείου Μολάων

Με κάθε επισημότητα σε μια κατάμεστη αίθουσα 400 ατόμων, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2023 & ώρα 18:00 στο χώρο της νέας πτέρυγας του Γενικού Λυκείου Μολάων αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, η τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου, των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, των Προέδρων και Συμβούλων των Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου Μονεμβασίας.

Παναγιότατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης, κ.κ. Ευστάθιος

Στην τελετή χοροστάτησε ο Παναγιότατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης, κ.κ. Ευστάθιος, ο οποίος ευχήθηκε στο Δήμαρχο και στους νεοεκλεγέντες συμβούλους γόνιμη και παραγωγική θητεία. Ακολούθησε η υπογραφή του πρακτικού ορκωμοσίας από το Δήμαρχο Μονεμβασίας κ. Ηρακλή Τριχείλη.

Η τελετή ολοκληρώθηκε με την ομιλία του Δημάρχου Μονεμβασίας και την υπογραφή του Πρακτικού Ορκωμοσίας από τους Δημοτικούς Συμβούλους, τους Προέδρους και τους Συμβούλους των Δημοτικών Κοινοτήτων.

Η τελετή ορκωμοσίας

Την τελετή ορκωμοσίας τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές κ.κ. Κρητικός Νεοκλής και Δαβάκης Αθανάσιος, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Νίκας Παναγιώτης, εκπρόσωποι του Γεν. Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτ. Ελλάδας και Ιονίου, ο Διοικητής του Α.Τ. Μολάων κ. Γιάννου Παναγιώτης, η Λιμενάρχης Νεαπόλεως Πλωτάρχης Χριστοφοράκη Βασιλική, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λακωνίας κ. Βερούτης Θεόδωρος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λακωνίας κ. Παναρίτης Ιωάννης, ο Δήμαρχος Ευρώτα κ. Βέρδος Δήμος, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Σπάρτης κ. Βακαλόπουλος Μιχαήλ, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Ελαφονήσου κ. Τσιριγωτάκης Άγγελος, ο Πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου κ. Αργειτάκος Σταύρος, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ.κ. Τζινιέρης Σπύρος και Σπυριδάκου Μαργαρίτα, εκπρόσωποι συλλόγων, φορέων και πλήθος κόσμου.