Απ’ ευθείας διάθεση πορτοκαλιών στους καταναλωτές απο τον Δήμο Μονεμβασίας

Απ’ ευθείας διάθεση πορτοκαλιών στους καταναλωτές απο τον Δήμο Μονεμβασίας

Ο Δήμαρχος Ηρακλής Τρχείλης, με επιστολή του προς Αγροτικό Συν/μό Εσπεριδοειδών (Α.Σ.Ε.) Σκάλας και την Α.Σ.Ε. Αγ. Γεωργίου Σκάλας Λακ. «SPARTA ORANGE» ζητά την συνεργασία τους για την οργάνωση των διαδικασιών που θα απαιτηθούν για την προώθηση του προϊόντος:
Ο Δήμος Μονεμβασιάς έχοντας στις βασικές του προτεραιότητες την ανάληψη μέτρων και πρωτοβουλιών που θα συμβάλλουν στη βελτίωση του εισοδήματος των αγροτών του τόπου μας, έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια ώστε να συνδράμει τους παραγωγικούς φορείς καθώς και τους μεμονωμένους παραγωγούς που μπορούν να διαθέσουν τυποποιημένα επώνυμα προϊόντα, στην προσπάθειά τους να διαθέσουν τα προϊόντα αυτά απ’ ευθείας στους καταναλωτές.
Ο Δήμος μας έχει ήδη ξεκινήσει την προσπάθειά του με το ελαιόλαδο, ερχόμενος σε επαφή και συνεργασία με την Κ.Α.Σ.Ε.Λ.Λ. καθώς και άλλους συσκευαστές ελαιολάδου και εν συνεχεία με διαφόρους Δήμους της χώρας μας για την ενεργοποίηση της διαδικασίας.
Πιστεύουμε όμως ότι πέρα από το ελαιόλαδο, θα πρέπει να υπάρξει οργανωμένη παρέμβαση και για τα πορτοκάλια, που για πολύ κόσμο στην ευρύτερη περιοχή αποτελούν την κυριότερη εισοδηματική πηγή.
Για τους λόγους αυτούς σας καλούμε σε συνεργασία ώστε να οργανώσουμε τη διάθεση πορτοκαλιών των ποικιλιών Μέρλιν και Ναβαλίνας το συντομότερο δυνατόν σε Δήμους της Ελληνικής Επικράτειας.
Εμείς από την πλευρά μας είμαστε διατεθειμένοι να έλθουμε σε επαφή με τις δημοτικές αρχές για να διερευνήσουμε τις προθέσεις και τις δυνατότητες των Δήμων της χώρας, καθώς και να γνωστοποιήσουμε την κίνηση.
Εφόσον έχετε τη δυνατότητα να παρέχετε συσκευασμένο προϊόν στους καταναλωτές, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε το συντομότερο μαζί μας προκειμένου από κοινού να συνεργαστούμε και να οργανώσουμε τις διαδικασίες που θα απαιτηθούν για την προώθηση του προϊόντος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *