Δήλωση Θανάση Δαβάκη για τα αποτελέσματα των υποψηφίων στις Πανελλαδικές εξετάσεις

Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των υποψηφίων που συμμετείχαν φέτος στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, ο βουλευτής Λακωνίας κ. Θανάσης Δαβάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Η μεγάλη στιγμή έφτασε: σήμερα ανακοινώνονται οι βαθμολογίες των μαθητών που συμμετείχαν στην επίπονη διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων. Πολλά παιδιά θα δουν απόψε τους κόπους τους να επιβραβεύονται συγκεντρώνοντας την απαραίτητη βαθμολογία που απαιτείται για την εισαγωγή τους στις Πανεπιστημιακές Σχολές που επιθυμούν. Σειρά τώρα έχει η προσεκτική συμπλήρωση του μηχανογραφικού τους δελτίου, μέσω της οποίας θα επιτευχθεί και ο πολυπόθητος στόχος: η φοίτηση στα ΑΕΙ, τα ΑΤΕΙ, τις Στρατιωτικές Σχολές και τις Σχολές των Σωμάτων Ασφαλείας. Στους υποψηφίους αυτούς, στους νέους και τις νέες της Λακωνίας, που βλέπουν σήμερα τα όνειρα τους να γίνονται πραγματικότητα εκφράζω τα θερμότερα μου συγχαρητήρια.
Είμαστε όμως δίπλα και στα παιδιά αυτά που δεν κατάφεραν να πετύχουν το μέγιστο των επιδόσεων τους στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις, μη μπορώντας να συγκεντρώσουν τις βαθμολογίες που επιθυμούσαν. Για τους νέους αυτούς η μάχη δεν τελείωσε σήμερα. Μπορούν και θα τα καταφέρουν μέσα από σκληρή και μεθοδική δουλειά, να εξασφαλίσουν την είσοδο τους στην ανώτατη εκπαίδευση της πατρίδας μας.
Κλείνοντας θέλω να πω σε όλους που συμμετείχαν σ’ αυτήν την διαδικασία ότι η σημερινή μέρα, όπως ανέφερα και πιο πάνω, είναι μια μεγάλη «στιγμή». Πρέπει να αγωνιζόμαστε και να δημιουργούμε συνέχεια μεγάλες στιγμές, για να συμβάλλουμε έτσι στην πρόοδο του εαυτού μας αλλά και του τόπου μας. Η κρίση που διέρχεται η πατρίδα μας είναι και κρίση της κοινωνίας και για να μπορέσουμε να βγούμε απ’ αυτήν πρέπει να αγωνιζόμαστε για πολλές ατομικές και συλλογικές μεγάλες στιγμές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *