Δελτίο τύπου του κ. Αποστολάκου σχετικά με την Απάντηση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για το Πρόγραμμα δωρεάν διανομής τυριών.

Στην Ερώτηση του Βουλευτή Ν. Λακωνίας, κ. Γρηγόρη Αποστολάκου για το Πρόγραμμα δωρεάν διανομής τυριών στους άπορους και σε πολύτεκνες οικογένειες, απάντησε η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Όπως αναφέρει η αρμόδια Υφυπουργός κ. Μ. Αποστολάκη, ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη 2 διεθνείς διαγωνισμοί για την ανάδειξη φορέα εκτέλεσης της προμήθειας και δωρεάν διανομής τυριού φέτας και γραβιέρας στους δικαιούχους.
Ειδικότερα στις 20.04.2011 έληξε η προθεσμία υποβολής προσφορών, έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία αποσφράγισής τους και πλέον αρμόδιες Επιτροπές έχουν ξεκινήσει τη διαδικασία αξιολόγησής τους. Μόλις αναδειχθούν οι φορείς εκτέλεσης του Προγράμματος θα αρχίσει η διανομή των τυριών στους δικαιούχους, η οποία πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι τα τέλη του χρόνου.
Την αναγκαιότητα άμεσης ολοκλήρωσης των διαγωνισμών και έναρξης υλοποίησης του συγκεκριμένου Προγράμματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης σημειώνει σε δήλωσή του ο Βουλευτής κ. Γρηγόρης Αποστολάκος. «Το αρμόδιο Υπουργείο οφείλει να επιταχύνει τις διαδικασίες για να διανεμηθούν τα τυριά στους δικαιούχους. Σε όλους αυτούς τους συνανθρώπους μας που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη και περιμένουν τη συνδρομή της πολιτείας. Όποια βοήθεια μπορούμε να προσφέρουμε, οφείλουμε να την έχουμε σε προτεραιότητα. Ιδιαίτερα στη σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία» επεσήμανε χαρακτηριστικά ο Λάκωνας Βουλευτής.

Γραφείο Τύπου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *