ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΟΛΑΩΝ

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μονεμβασιάς, με την αριθ. 76/2011 απόφασή του, κατά την τακτική συνεδρίασή του στις 28 Μαρτίου, περί του θέματος της ενιαίας διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου-Κέντρου Υγείας Μολάων με το Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης, είναι αντίθετο στη Διοικητική Συγχώνευση του Νοσοκομείου Μολάων.

Θεωρεί ότι η Διοικητική συγχώνευση του Νοσοκομείου Μολάων με το Νοσοκομείο Σπάρτης, αποτελεί υποβάθμιση του Νοσοκομείου και αρχή απαξίωσης και συρρίκνωσής του.

Ο Δήμος εμμένει στο από 14/02/2011 ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου, στο οποίο εκφράζεται η ανάγκη και η απαίτηση της Δημοτικής Αρχής, αλλά και της κοινωνίας, να ενισχυθεί το νοσοκομείο και να διατηρήσει τη διοικητική του αυτονομία και αυτοτέλεια.

Παράλληλα θα συμμετάσχει στη Δημόσια Διαβούλευση του Υπουργείου, που θα ξεκινήσει την 1η Απριλίου και ήδη έχει έρθει σε συνεννόηση με τη διοίκηση και το προσωπικό του Νοσοκομείου, ώστε να κατέλθουμε στη Δημόσια Διαβούλευση με ενιαία στάση.

Προς τούτο συστήνει τριμελή επιτροπή από δημοτικούς συμβούλους, προκειμένου να δρομολογήσει τις όποιες εξελίξεις και να έρθει σε επικοινωνία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και υπηρεσίες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *