ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ

Ενημερώνουμε τους αμπελουργούς που κατέχουν νόμιμα αμπέλια όπως υποβάλλουν ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ περιόδου 2010-2011 το αργότερο μέχρι 31 Δεκεμβρίου στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας της Π.Ε. Λακωνίας.

Επισημαίνουμε τη σπουδαιότητα υποβολής της δήλωσης συγκομιδής κάθε χρόνο διότι αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την ένταξη σε διάφορα Εθνικά ή Κοινοτικά προγράμματα, όπως ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΑΜΠΕΛΩΝΩΝ, ΕΚΡΙΖΩΣΗ ΑΜΠΕΛΩΝΩΝ, κλπ.
Για διευκόλυνση των παραγωγών, δηλώσεις συγκομιδής θα παραλαμβάνονται και από το Δήμο από 1 Νοεμβρίου 2011 μέχρι και την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011 (αρμόδιοι: Μαντζαβράκος Χ. – Δρίβα Μαρία – Μαγκανάρης Αλέξανδρος (Δημαρχείο Μολάων), Πετράκου Νίκη – Δημ. κατάστημα Μονεμβασιάς, Βασιλείου Γεώργιος (Δημ. Κατάστημα Νεάπολης)
Το έντυπο της Δήλωσης Συγκομιδής μπορούν να το προμηθευτούν οι αμπελουργοί από τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας της Π.Ε. Λακωνίας καθώς και από το Δήμο ή από την ηλεκτρονική διεύθυνση του Δήμου (www.monemvasia.gov.gr).
Για τη συμπλήρωση της δήλωσης είναι υποχρεωτική η προσκόμιση της Αστ. ταυτότητας, του Α.Φ.Μ. και του αμπελοκομικού μητρώου (για να αναγραφούν οι κωδικοί των αμπελοτεμαχίων).
Στην περίπτωση που όλη ή μέρος της συγκομισθείσας ποσότητας σταφυλιών παραδόθηκε σε οινοποιεία, θα πρέπει μαζί με τη δήλωση να προσκομισθούν φωτοαντίγραφα των σχετικών παραστατικών (ζυγολόγια, δελτία αποστολής, τιμολόγια, κλπ).

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *