Δημοπρατούνται δύο μεγάλα εργα στη Δ.Ε Βοιών -Bιολογικός Kαθαρισμός της Δ.Κ. Νεάπολης -Υδρευτικής Γεώτρησης Τ.Κ Αγίων Αποστόλων

Δημοπρατούνται δύο μεγάλα εργα στη Δ.Ε Βοιών -Bιολογικός Kαθαρισμός της Δ.Κ. Νεάπολης  -Υδρευτικής Γεώτρησης Τ.Κ Αγίων Αποστόλων


Ο Bιολογικός Kαθαρισμός της Δ.Κ. Νεάπολης  δημοπρατείται στις 17 Δεκεμβρίου 2013, <<Υποέργο Ολοκλήρωση Δικτύου Αποχέτευσης Ακαθάρτων Νεάπολης>>.
Ο συνολικός προϋπολογισμός είναι  6.025.000,00€.
Επίσης, ολοκληρώθηκε και η διαγωνιστική διαδικασία για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης του υποέργουΕπεξεργασία και Διάθεση Λυμάτων Νεάπολης (κατασκευή της μονάδας) από την αρμόδια επιτροπή μετά το άνοιγμα των οικονομικών προσφορών και σύντομα η οικονομική επιτροπή του δήμου μας θα εγκρίνει το αποτέλεσμα και θα υπογραφεί το σχετικό συμφωνητικό για την εκτέλεση του έργου.

Στις 22 Οκτωβρίου 2013 θα πραγματοποιηθεί η δημοπράτηση της Ανόρυξης Υδρευτικής Γεώτρησης στη θέση «ΣΚΛΑΒΟΥΝΑ» Τ.Κ Αγίων Αποστόλων Δ.Ε Βοιών του Δήμου Μονεμβασίας, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα με την υδροδότηση στον οικισμό Σκλαβούνα.
ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *