Διεθνής αναρριχιτική συνάντηση στο Λεωνίδιο Αρκαδίας

Διεθνής   αναρριχιτική  συνάντηση   στο Λεωνίδιο Αρκαδίας

image1
Δεκάδες Έλληνες και ξένοι αναρριχητές κατακλύζουν καθημερινά τους τσακώνικους βράχους του Λεωνιδίου, στα πλαίσια της Διεθνούς Αναρριχητικής Συνάντησης που διοργανώνεται από τον Αναρριχητικό-Ορειβατικό Σύλλογο Λεωνιδίου (A.O.Σ.Λ.) κατά τις ημερομηνίες 24/12/2015-3/1/2016.
Εχθές, πάνω από 50 άτομα επισκέφθηκαν το αναρριχητικό πεδίο του Άρη (πεδίο “Mars”), το οποίο έκλεψε τις εντυπώσεις (βλ.εικόνες). Αποτελεί ένα από τα 45 αναρριχητικά πεδία του Αναρριχητικού Πάρκου Λεωνιδίου, το οποίο περιλαμβάνει πάνω από 400 διαδρομές ποικίλων δυσκολιών (5a-9b) και αδιαμφισβήτητης θέας, για αρχάριους και έμπειρους αναρριχητές.

Παράλληλα, υλοποιούνται μια σειρά δωρεάν εκδηλώσεων που περιλαμβάνουν μαθήματα αναρρίχησης για μικρούς και μεγάλους, yoga, εναέριων ακροβατικών και σύγχρονου χορού, καθώς και παρουσιάσεις από τους: Αλέκο Ασημακόπουλο και Felix Berg με θέματα «Αναδρομή στην ιστορία της ορειβασίας» και «Η ζωή στο βουνό» αντίστοιχα.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα της συνάντησης και των παράλληλων εκδηλώσεων, τρόπους συμμετοχής καθώς και προτάσεις διαμονής, απευθυνθείτε στα παρακάτω links:
Site: www.climbing-leonidio.com
Facebook: https://www.facebook.com/events/1495803170715936/

image3

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *