Δριμύ κατηγορώ του Κυνηγετικού Συλλόγου Μολάων στον Υπουργό Δικαιοσύνης ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΑΣ Κ. ΥΠΟΥΡΓΕ.

Δριμύ κατηγορώ του Κυνηγετικού Συλλόγου Μολάων στον Υπουργό Δικαιοσύνης ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΑΣ Κ. ΥΠΟΥΡΓΕ.

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΟΛΑΩΝ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μετά την αποκάλυψη για την τροπολογία που κατέθεσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Αθανασίου και δίνει για τρίτη συνεχόμενη φορά συγχωροχάρτια σε όλους τους παράνομους, μόνο μία λέξη ταιριάζει, ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΑΣ Κ. ΥΠΟΥΡΓΕ. Είναι αδιανόητο, επικίνδυνο για την δημοκρατία μας ο κάθε Υπουργός να δίνει άφεση αμαρτιών και να ξεφτιλίζει σε μια χώρα της Ε.Ε., τα όργανα της Αστυνομίας, του Λιμενικού, της Πυροσβεστικής και του Σώματος Θηροφυλακής, ακυρώνοντας στην ουσία τις μηνύσεις και τις συλλήψεις που έχουν κάνει και προβλέπονται ποινές μέχρι 12 μήνες.Γιατί κ. Υπουργέ πέσατε τόσο χαμηλά και κάνατε τέτοιο σοβαρό ατόπημα σε βάρος της πανίδας?΄Πως είναι δυνατόν ένας πρώην ανώτατος Δικαστής της χώρας μας να δίνει συγχωροχάρτι σε χιλιάδες παράνομους και μέσα σε αυτούς και σκληρούς λαθροθήρες που με τόσο κόπο και ξενύχτια κατάφεραν να συλλάβουν οι θηροφύλακες μας?
Κύριε Υπουργέ η οργή που νιώθουμε μετά τις αποκαλύψεις, για την τροπολογία σας, δείχνει όχι μόνο την ανικανότητα σας να λύσετε τα προβλήματα της Δικαιοσύνης, αλλά και τον τρόπο που λειτουργεί η Κυβέρνηση γενικότερα.
Εγώ προσωπικά ως εκπρόσωπος 1.000 κυνηγών της Λακωνίας, καλώ τον Πρόεδρο της Κ.Σ.Ε. και τους Προέδρους των Ομοσπονδιών να προσφύγουν στο Ευρωπαικό Δικαστήριο για τις πράξεις σας.
Δεν είμαστε ούτε κορόιδα ούτε ηλίθιοι οι 200.000 Έλληνες κυνηγοί που πληρώνουμε Σώμα Θηροφυλακής και καλύπτουμε τις αδυναμίες και την ανικανότητα των υπηρεσιών σας, να συλλαμβάνουμε λαθροθήρες, να πληρώνουμε μισθούς , αυτοκίνητα, κάυσιμα και εσείς να τα ισοπεδώνετε με μία τροπολογία.
Και ένα τελευταίο κ. Υπουργέ, όταν κάποιος δεν μπορεί να λύσει τα προβλήματα στο Υπουργείο του καλό είναι να παραιτείται, παρά με τις πράξεις του να προκαλεί τους Έλλήνες πολίτες.
Με οργή και αγανάκτηση

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΕΜΙΤΣΑΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΟΛΑΩΝ ΛΑΚΩΝΙΑΣ
πηγή…https://www.facebook.com/k.s.molawn?hc_location=stream

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *