ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Παμπελοποννησιακό συλλαλητήριο κατά των νέων συσβάσταχτων μέτρων που αναμένεται να ανακοινώσει η κυβέρνηση θα πραγματοποιήσουν στην Τρίπολη οι τρίτεκνοι της Πελοποννήσου. Με απόφαση της Περιφερειακής Ένωσης Τριτέκνων Πελοποννήσου η συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10/10/2012, στις 10 το πρωί, στην κεντρική πλατεία της Τρίπολης. Καλούνται όλοι οι τρίτεκνοι της περιφέρειας, με ευθύνη των τοπικών τους συλλόγων, να δώσουν δυναμικό παρών στο συλλαλητήριο της Τρίπολης και να βροντοφωνάξουν “όχι” στα νέα μέτρα που οδηγούν σε εξαθλίωση τις πολλυμελείς οικογένειες.Αμέσως μετά τις ομιλίες που θα γίνουν στην κεντρική πλατεία της αρκαδικής πρωτεύουσας οι τρίτεκνοι θα κατευθυνθούν προς την περιφέρεια Πελοποννήσου και συμβολικά θα παραδώσουν στον Περιφερειάρχη κ. Πέτρο Τατούλη υπόμνημα με τα αιτήματά τους.
Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο πρόεδρος της Περιφερειακής ‘Ενωσης Τριτέκνων και πρόεδρος του Συλλόγου τριτέκνων Μεσσηνίας κ. Χρήστος Κορομηλάς. Σύντομη παρέμβαση θα κάνει το μέλος της Διοίκησης της Πανελλαδικής Ένωσης Τριτέκνων και πρόεδρος του Συλλόγου τριτέκνων της Τρίπολης κ. Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος ενώ την κινητοποίηση θα χαιρετίσουν όλοι οι πρόεδροι των Συλλόγων τριτέκνων της Πελοποννήσου.Την Τετάρτη 10/10/12 στις 10 το πρωί όλοι στην Τρίπολη, την Τετάρτη στην καρδιά της Πελοποννήσου θα χτυπήσει δυνατά η καρδιά της μεγάλης οικογένειας των τριτέκνων της περιφέρειας.(Η μεταφορά θα γίνει με έξοδα του συλλόγου ).Όλοι μαζί για να μην περάσουν τα νέα άδικα και ισοπεδωτικά μέτρα που ετοιμάζει η κυβέρνηση με την τρόικα.Φίλοι τρίτεκνοι μην ξεχνάτε ότι αν δεν παλεύουμε καθημερινά γι αυτά που θέλουμε τότε θα χάσουμε και αυτά που έχουμε. Για πληροφορίες σχετικά με τη μετακίνηση προς την Τρίπολη οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τους Συλλόγους τους δηλώνοντας συμμετοχή. Η παρουσία όλων των τριτέκνων της περιφέρειας κρίνεται αναγκαία για να σταλεί ένα όσο το δυνατόν πιο ηχηρό μήνυμα προς την τρόικα αλλά και προς την κυβέρνηση από την Πελοπόννησο.

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ – ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΤΡΩΝ – ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ – ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΑ – ΜΗΝ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ – ΕΞΟΜΕΙΩΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ ΤΩΡΑ.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΥΝΤΟΜΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *