Πωλήσεις κατοικιών σε  Χαλάνδρι και Μαρούσι: Οι τέλειες επιλογές για οικογένειες

Πωλήσεις κατοικιών σε  Χαλάνδρι και Μαρούσι: Οι τέλειες επιλογές για οικογένειες
Πωλήσεις Κατοικιών

Έντονο είναι το ενδιαφέρον πολλών τον τελευταίο καιρό για πωλήσεις κατοικιών στο Χαλάνδρι και το Μαρούσι. Και οι δύο περιοχές είναι αρκετά δημοφιλείς  για οικογένειες γιατί  έχουν να προσφέρουν μια πληθώρα επιλογών για κατοικίες, σχολεία, δραστηριότητες και διασκέδαση.

Χαλάνδρι Κοσμοπολίτικη Περιοχή

Το Χαλάνδρι είναι μια κοσμοπολίτικη περιοχή με έντονη ζωή. Βρίσκεται στο βορειοανατολικό τμήμα της Αθήνας και συνορεύει με το Μαρούσι, το Ίλιον και το Νέο Ψυχικό. Για οικογένειες, το Χαλάνδρι προσφέρει μια σειρά από πλεονεκτήματα. Η περιοχή διαθέτει πολλά σχολεία όλων των βαθμίδων, καθώς και μια ποικιλία από παιδικούς σταθμούς. Επιπλέον, το Χαλάνδρι είναι μια από τις περιοχές της Αθήνας με τα περισσότερα πάρκα και άλση, προσφέροντας στους κατοίκους της πολλές ευκαιρίες για αναψυχή και άθληση. Στο Χαλάνδρι υπάρχει επίσης μια πληθώρα επιλογών για διασκέδαση και πολιτισμό. Η περιοχή διαθέτει πολλά σινεμά, θέατρα, μουσεία, καθώς και μια ποικιλία από καφετέριες, εστιατόρια και μπαρ.

Πωλήσεις Κατοικιών Μαρούση

Επίσης οι πωλήσεις κατοικιών στο Μαρούσι έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών οικογενειών γιατί η περιοχή βρίσκεται στο βορειοδυτικό τμήμα της Αθήνας και συνορεύει με το Χαλάνδρι, το Παγκράτι, την Καισαριανή και τον Βύρωνα. Είναι μία περιοχή με πολύ πράσινο και  μεγάλα πάρκα όπου οι οικογενειακές  δραστηριότητες δεν λείπουν από την περιοχή. Η ζωή είναι όμορφη και άνετη για μία οικογένεια που θέλει να τα έχει όλα δίπλα της, από τα σχολεία μέχρι και τις αθλητικές εγκαταστάσεις, όπου τα παιδιά μπορούν να χαρούν τον ελεύθερο τους χρόνο κάνοντας  διάφορα αθλήματα. Η έντονη ζωή για τους ενήλικες επίσης δεν λείπει από εδώ. Η περιοχή φημίζεται για τις ιδιαίτερες καφετέριες, τα πολυτελή εστιατόρια και τους χώρους πολιτισμού και διασκέδασης.

Μεγάλη ποικιλία από κατοικίες

Γενικά στο Χαλάνδρι και το Μαρούσι θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από κατοικίες για οικογένειες. Οι επιλογές περιλαμβάνουν διαμερίσματα, μεζονέτες, μονοκατοικίες και πολυκατοικίες.

Για οικογένειες με παιδιά, είναι σημαντικό να επιλέξουν μια κατοικία με αυλή ή κήπο. Αυτό θα δώσει στα παιδιά χώρο για να παίξουν περνώντας τον χρόνο τους σε ένα ελεγχόμενο περιβάλλον με δημιουργία και χαρά. Επιπλέον, είναι σημαντικό να επιλέξετε μια κατοικία που βρίσκεται κοντά σε σχολείο. Αυτό θα διευκολύνει τη μεταφορά των παιδιών από και προς το σχολείο, εξοικονομώντας αρκετό χρόνο με λιγότερο κόπο.

Μονοκατοικίες με κήπο και αυλή
Μαρούσι

Σε αυτές τις περιοχές μπορείτε να βρείτε διαμέρισμα ή κατοικία σε μια ήσυχη γειτονιά. Τα σπίτια είναι αρκετά μεγάλα, ξεκινώντας από 100τμ. Διαθέτει μεγάλα υπνοδωμάτια με ξεχωριστά μπάνια και η κουζίνα είναι στα περισσότερα από αυτά ενιαία με το σαλόνι. Τα διαμερίσματα έχουν αυλές και βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από τα σχολεία. Αν προτιμάτε μονοκατοικία, θα βρείτε αρκετές με εμβαδόν που ξεκινάει από 150 τ.μ. και διαθέτουν πολλά υπνοδωμάτια, μπάνια και ενιαία  κουζίνα με σαλόνι. Οι μονοκατοικίες έχουν όλες κήπο και αυλή. Επίσης βρίσκονται κοντά σε όλες τις δραστηριότητες που τα παιδιά προτιμούν.

Το Χαλάνδρι και το Μαρούσι είναι δύο εξαιρετικές επιλογές για οικογένειες. Οι δύο περιοχές προσφέρουν μια πληθώρα επιλογών για κατοικίες, σχολεία, δραστηριότητες και διασκέδαση. Εάν ψάχνετε για μια κατοικία για την οικογένειά σας, αυτές οι δύο περιοχές αξίζουν σίγουρα την προσοχή σας.