ΕΓΚΑΙΝΙΑ 2/ΘΕΣΙΟΥ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ

EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Μολάοι 29/11/2010
ΝΟΜΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΜΟΛΑΩΝ
Πλήρ: Αρ. Γιαννούλης
Τηλ: 2732360526
Fax: 2732360556

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκαν τo Σάββατο 27-11-2010 στους Μολάους, τα εγκαίνια του νέου διθέσιου ολοήμερου νηπιαγωγείου το οποίο κατασκευάστηκε από δωρεά του ιδρύματος Βασιλείου Γ. Μελά.
Στη τελετή παραβρέθηκαν ο Παναγιότατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ.κ Ευστάθιος , ιερείς του Δήμου μας, οι βουλευτές Λακωνίας κος Δαβάκης και κος Αποστολάκος, ο Νομάρχης Λακωνίας κος Φούρκας, ο Δήμαρχος Μολάων κος Τσαγκάρης με τους αντιδημάρχους και τον πρόεδρο του Δ.Σ. , ο Δήμαρχος Ασωπού κος Τριχείλης, ο Πρόεδρος και το Δ.Σ του Ιδρύματος Βασιλείου Γ. Μελά , ο Δ/ντης Α’θμιας Εκπαίδευσης κος Πολίτης και η Προϊστάμενη του Β’ Γραφείου Α’θμιας Εκπαίδευσης κα Μυρούλα Κυριάκου. Επίσης παραβρέθηκαν πλήθος κόσμου όπως εκπαιδευτικοί, γονείς, παιδιά αλλά και γενικότερα αρκετοί συνδημότες μας.
Μετά το πέρας της τελετής ακολούθησε δεξίωση.
Κάνοντας μια σύντομη αναδρομή θα πρέπει να τονιστεί ότι το Ίδρυμα Μελά έχει χρηματοδοτήσει την ανέγερση 187 νηπιαγωγείων και το δικό μας είναι το εκατοστό ογδοηκοστό όγδοο. Πρόκειται για ένα διθέσιο νηπιαγωγείο το οποίο προορίζεται να καλύψει τις ανάγκες του ολοήμερου νηπιαγωγείου της πόλης μας. Τα παιδιά μας λοιπόν θα έχουν ένα νέο χώρο, κατασκευασμένο με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές, που θα τα βοηθήσει στο πρώτο ξεκίνημα τους στο κόσμο της γνώσης και παράλληλα οι εργαζόμενοι γονείς θα μπορούν να εξυπηρετηθούν καλύτερα.
ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *