Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού στους Μολάους

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού στους Μολάους

Με μεγάλη επιτυχία, Την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015 γιορτάστηκε η παγκόσμια ημέρα του παιδιού στο ‘’ΚΤΗΜΑ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ’’ στους Μολάους μέσα σε μια χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα .Τη διοργάνωση ανέλαβε για μια συνεχή χρονιά, ο Μουσικοχορευτικός όμιλος Μολάων ΄΄ΟΙ ΜΥΛΟΙ΄΄ με την βοήθεια του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Μονεμβασίας. Στην εκδήλωση αυτή σημαντική ήταν και η παρουσία της Προέδρου του Νομικού Προσώπου κας. Αλειφέρη.

Στην εκδήλωση του Μουσικοχορευτικού ομίλου ” Οι Μύλοι” η κ. Παναγιώτα Αλειφέρη παρουσίασε την συγγραφέα και νηπιαγωγό Ζωή Παπαδάκη, η οποία κατάγεται από τα Παπαδιάνικα και εργάζεται στο Εκκλησιαστικό Ίδρυμα βρεφών και νηπίων “Παναγία η Χρυσαφίτισσα”. Μας είπε δυο λόγια για το πρώτο της συγγραφικό εγχείρημα, το χριστουγεννιάτικο  παραμύθι ” Η ευχή της Αστεράτης” που θέλει να μεταδώσει στα παιδιά το μήνυμα της αγάπης και της προσφοράς.

 

Η Πίπη και η παρέα της  κράτησαν συντροφιά στα μικρά παιδάκια με παιχνίδια και ταχυδακτυλουργικά κόλπα. ο ΑΙ Βασίλης μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδάκια. Τα πρόσωπα των μικρών μας φίλων επιμελήθηκαν με χαρούμενες χριστουγεννιάτικες ζωγραφιές οι Μαρία Μυλωνάκου, Δημήτρης Καλαπόθος ,Μαρία Μαυρομάτη. Με την ευγενική προσφορά από τα καταστήματα της πόλης μας, πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος κλήρωση με υπέροχα δώρα! Η εκδήλωση σημείωσε τεράστια επιτυχία με την συμμετοχή πολλών παιδιών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *