Εκδήλωση Πακιωτών στο Montreal

Εκδήλωση  Πακιωτών στο Montreal








Στις 5 Νοέμβριου 2011 πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου Πακιωτών στο Μόντρεαλ του Καναδά έπ’ ευκαιρία τής γιορτής τού Πολιούχου τού Χωριού μας Αγίου Δημητρίου. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πέρασαν πολύ ωραία και ήταν μια ευκαιρία οι Πακιώτες να βρεθούν και να ανταλλάξουν τα νέα τους, χόρεψαν και διασκέδασαν.
Επίσης είχαμε στείλει ημερολόγια του Ειδικού Σχολείου Μολάων (πρώην δημοτικό σχολειό Πακίων) που τα έσοδα θα διατεθούν σε εργασίες του αυλειου χώρου του Σχολείου. Όπως μας ενημέρωσε ο Γραμματέας του Συλλόγου κ. Νικόλας Τσαντρίζος τα ημερολόγια πουλήθηκαν και σε μια επόμενη συνεδρίαση του Συλλόγου θα αποφασίσουν για την προσφορά του Συλλόγου προς στο Ειδικό Σχολειό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον καθένα ξεχωριστά μέσα από την καρδιά μου, το Διοικητικό Συμβούλιο για τη άμεση ανταπόκριση που είχαν και τους Πακιώτες ομογενείς για την πολύτιμη αυτή βοήθεια τους που έστω και μακριά είναι πάντα κοντά μας. Και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον συχωριανό μας ομογενή τον μπάρμπα Αντώνη Νικολακάκο για την πρόσφορα 1000€ για τα κάγκελα του σχολείου.
Σε επόμενη ανάρτηση θα αναφερθώ πιο αναλυτικά για το Σχολείο που είναι το στολίδι του χωριού μας και όχι μόνο. Ο Γραμματέας του Συλλόγου στέλνει τα χαιρετίσματα του σε όλους τους Πακιώτες που τον ευχαριστούμε και εύχομαι να είναι πάντα όλοι καλά εκεί που βρίσκονται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *