ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΜΟΛΑΩΝ ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΜΟΛΑΙΚΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΜΟΛΑΩΝ  ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΜΟΛΑΙΚΟΥ
Επίσκεψη στο ίδρυμα του γηροκομείου Μολάων πραγματοποίησαν το απόγευμα οι ακαδημίες Μολαϊκού. Παίδες και νέοι μοίρασαν κάρτες με

ευχές, γλυκά και την ζεστή τους παρέα στους ανθρώπους που αφήνουν κληρονομιά την σοφία τους και τα έργα τους στους νεότερους. Τα μικρότερα τμήματα juniors & pro juniors είχαν ετοιμάσει διάφορες ζωγραφιές και τις οποίες προσέφεραν στους ανθρώπους αυτούς για να κοσμούν την καθημερινότητά τους. Αφού κούβέντιασαν και μοιράστηκαν λίγο από το απόγευμα αυτών των ανθρώπων στο τέλος τους τραγούδησαν με την φωνή της ψυχής τους και σε τόνο στον χτύπο της καρδιάς, τα κάλαντα!
Τα παιδιά, οι προπονητές Πάνος Κοντάκος & Γιώργος Σεμερτζίδης καθώς και ο υπεύθυνος των τμημάτων Γρηγόρης Πανουτσόπουλος ευχαριστούν θερμά το προσωπικό και τους υπεύθυνους του Ιδρύματος τόσο για την άμεση ανταπόκριση τους στο αίτημα μας για την επίσκεψη όσο και στην ζεστή φιλοξενία τους . Επίσης θέλουν να ευχαριστήσουν από καρδιάς το το Μορέως Ήδιστα Χαραμή & το ΑΦΟΙ Δελήγιαννη για την προσφορά τους στα γλυκά και οι οποίοι δηλώνουν πάντα παρών σε ανάλογες ενέργειες.
“ΑΝ ΑΝΑΚΑΤΕΨΕΙΣ ΤΗΝ ΑΦΟΣΙΩΣΗ, ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ, ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ, ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΠΙΟ ΓΛΥΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ : ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ & ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ” Ακολουθούν φωτογραφικό υλικό και βίντεο τα οποία ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ .
Πηγη… http://molaikos-academy.blogspot.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *