Ευχαριστήριο μήνυμα Κωσταντίνου Βλάχου Υποψήφιος Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Ε. Κ. Μ

Ευχαριστήριο μήνυμα Κωσταντίνου Βλάχου Υποψήφιος Βουλευτής  ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Ε. Κ. Μ

Προς όλες τις Λακώνισες και όλους τους Λάκωνες, που τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους και την ψήφο τους το ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Ενωτικό  Κοινωνικό Μέτωπο,  εκφράζω ένα μεγάλο ευχαριστώ.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνω στους συνδημότες μου, τους πολίτες του Δήμου Μονεμβασίας, που έδωσαν στο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ. το μεγαλύτερο ποσοστό από όλους τους άλλους Δήμους της Λακωνίας και στους συμπολίτες μου της Δημοτικής Ενότητας Μολάων που μας ανέδειξαν  σε δεύτερο κόμμα.
Σε όλους εσάς που με στηρίξατε με οποιοδήποτε τρόπο και με τιμήσατε με την επιλογή σας, απευθύνω, με αίσθημα ευθύνης, θερμό αγωνιστικό χαιρετισμό. 
Η επιλογή των πολιτών της  Λακωνίας την 6η Μάιου του 2012 ανέτρεψε δεδομένα δεκαετιών στο νομό μας. Η Αριστερά εξέλεξε στη Λακωνία Βουλευτή.
Η δημοκρατική αυτή έκρηξη εξέπληξε πολλούς, όχι όμως και εμένα, διότι ήμουν και είμαι βέβαιος ότι απευθύνομαι σε έναν ελεύθερο λαό, έναν λαό, αποφασισμένο για μεγάλες ανατροπές για το καλό του τόπου, του λαού και της χώρας.
Συνεχίζω να βρίσκομαι δίπλα σας αποφασιστικά για τους νέους αγώνες που  απαιτούντα ώστε ο τόπος αλλά και γενικότερα η πατρίδα μας, να χαράξουν μία πορεία ανάπτυξης, κοινωνικής ευαισθησίας και ανθρώπινης αλληλεγγύης με την καταγγελία των μνημονίων και της δανειακής σύμβασης.
Ξέρω ότι πολλοί σταθήκατε δίπλα μου και με τιμήσατε με την επιλογή σας, κάνοντας ιδεολογικές υπερβάσεις, σπάζοντας κομματικές δεσμεύσεις και παραδοσιακές λογικές.
Το πρώτο βήμα έγινε.
Τα επόμενα θα τα κάνουμε μαζί ώστε η πλήρης ανατροπή να γίνει πραγματικότητα, για την Αριστερή Στροφή ενάντια στις Νεοφιλελεύθερες Πολιτικές, για να γίνει πράξη το σύνθημα  «οι άνθρωποι πάνω από τα κέρδη».
Είμαι ένας από εσάς και έτσι  θα παραμείνω, γνωρίζοντας ότι ο αγώνας που θα απαιτηθεί θα είναι σκληρός  και συνεχής.
Με ένα μεγάλο και εγκάρδιο
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Κωνσταντίνος Γ. Βλάχος
Υποψήφιος Βουλευτής
ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Ε. Κ. Μ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *