Η κοπή της πίτας του Φιλόπτωχου ταμείου της εκκλησίας της Ελιάς

Η κοπή της πίτας του Φιλόπτωχου ταμείου της εκκλησίας  της Ελιάς

DSC_0245
Την Κυριακή 4 Ιανουαρίου στις 7.00 μμ αντάμωσαν οι ενορίτες της Ελιάς στη αίθουσα εκδηλώσεων του συλλόγου Ελαίας ‘’Η ΒΙΑΝΔΙΝΗ’ ’για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας την οποία διοργάνωσε το φιλόπτωχο ταμείο της Ελιάς.
Μέσα σε ένα γιορτινό ,χαρούμενο και ευχάριστο κλίμα στην ιδιαίτερη αυτή γιορτή ο αιδεσιμότατος πατέρας Βασίλειος Παπασωτηρόπουλος Εφημέριος της Ελιάς ευλόγησε την πίτα και ευχήθηκε σε όλους ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ υγεία , αγάπη στην καρδιά ,χαρά και ευλογία.
Παρόντες ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε Μολάων κ. Κωνσταντίνος Μαυρομιχάλης ,ο πρόεδρος της Τ.Κ Πακίων κ, Μιχάλης Καρούνης οι Ελιώτες και οι φίλοι της Ελιάς.
Τυχερή της βραδιάς η κ. Κική Κούβαρη ,η οποία βρήκε το φλουρί της βασιλόπιτα και της προσφέρθηκε το γούρι για το καλό της χρονιάς.
Στην ωραία εκδήλωση με το πολύ ωραίο ατμοσφαιρικό περιβάλλον προσφέρθηκαν μεζεδάκια που ετοίμασαν οι κυρίες της Ελιάς και άφθονος άκρατο οίνος.
Η επιτυχία της βραδιάς συμπληρώθηκε με το κεφάτο πρόγραμμα με το οποίο μας διασκέδασαν οι Χαράλαμπος Γούλας ,Γιάννης Μαχαίρας και ο Νίκος Τσίπας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *