Η Φωνή της Μονεμβασίας και πάλι μαζί μας

Η Φωνή της Μονεμβασίας και πάλι μαζί μας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Φωνή της Μονεμβασίας αποτελεί μία από τις αρχαιότερες εφημερίδες του Νομού Λακωνίας, έχοντας ως πρώτο χρόνο έκδοσης το 1962. Με περισσότερο από μισόν αιώνα ζωής έχει πλέον ταυτιστεί με το τόπο και της ιστορία του. Ολ’ αυτά τα χρόνια η φωνή της πέρασε τα στενά γεωγραφικά όρια της χώρας φτάνοντας σε Αμερική, Καναδά και Αυστραλία.
Οι προσταγές των καιρών και η διαρκής αγάπη για το τόπο, μας αναγκάζουν ν’ αλλάξουμε ρότα και να ενδυθούμε το χιτώνα της ηλεκτρονικής έκδοσης, πιστοί όμως στις αξίες και τις αρχές μας. Θα μας βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.monemvasianews.gr , όπου μεσ’ από τις δυνατότητες του διαδικτύου ευελπιστούμε να φτάσουμε σε κάθε γωνιά της γης, μεταφέροντας εικόνες, σκέψεις, συναισθήματα.
Θ’ αποτελέσει ιδιαίτερη χαρά για μας να φιλοξενούμε στην εφημερίδα μας άρθρα, δελτία τύπου, νέα σας και οτιδήποτε κρίνεται απαραίτητο, με αποστολή στο email   gvoun@tee.gr. 
Συνεχίζουμε το έργο των ιδρυτών μας Ηλίακαι Φιλιώς Βουνελάκη, με αφοσίωση στις αρχές που εκείνοι μας ενέπνευσαν και με την ελπίδα η Φωνή της Μονεμβασίας να συνεχίζει να αποτελεί το σημείο αναφοράς και σύνδεσης με την ιστορική Μονεμβασία.
                                                             Εκ της διευθύνσεως
                                                          Γιώργος Η. Βουνελάκης
                                                              Πολιτικός Μηχανικός  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *