Κοπή πίτας του Γηροκομείου Μολάων


Σε μια πανέμορφη πλαγιά της Κουρκούλας, πάνω απ’ την πόλη των Μολάων, βρίσκεται κτισμένο το Ίδρυμα Περιθάλψεως Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες «Η Αγία Παρασκευή».

Είναι κι αυτό ένα απ’ τα Ιδρύματα της Ιεράς Μητροπόλεως Μονεμβασίας & Σπάρτης, τα οποία η άοκνη προσπάθεια και η ανύστακτη φροντίδα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ. ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ δημιούργησε, για να στεγαστεί ο ανθρώπινος πόνος και η μοναξιά.
Την Τετάρτη, 4-1-2012 , πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή πίτας του Γηροκομείου-Ασύλου Ανιάτων Μολάων “Η Αγία Παρασκευή”την οποία ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ-ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ+ Ο ΜΟΝΕΒΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΠΑΡΤΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ και ευχαρίστησε όλους όσους προσέφεραν τον οβολό τους για το ίδρυμα.
Στη συνέχεια, μοίρασε τα κομμάτια στους παρευρισκόμενους, το φλουρί έτυχε
στο Γεροκομείο της Ελίκας.
Τη γιορτή τίμησαν με την παρουσία ο Δήμαρχος κ. Τριχείλης οι Βουλευτές κ. Αποστολάκος ,κ. Δαβάκης, ο τ. Δήμαρχος κ.Τσαγκάρης
ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μολάων κ. Κοντοσταθάκος ,ο Αντιδήμαρχος κ. Κολλιάκος ,ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μαυρομιχάλης,ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Μολάων κ. Γιάννου,ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Μολάων κ. Τσολομύτης,ο κ.Αντωνάκος υποψήφιος Βουλευτής Λακωνίας του ΠΑΣΟΚ, Δωρητές του Ιδρύματος, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της περιοχής, κάτοικοι της πόλης και της ευρύτερης περιοχής, ενώ τα κάλαντα έπαιξε η φιλαρμονική της Δημοτικής Ενότητας Μολάων με τον μαέστρο κ. Κεκέρη.
Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν τόσο στο διευθυντή του Ιδρύματος, πατέρα Παναγιώτη Λεγάκη,όσο και στους εργαζόμενους, που με την σκληρή δουλειά τους και τον σεβασμό και την αγάπη που επιδεικνύουν στους τροφίμους, συμβάλλουν όλοι μαζί στην άριστη λειτουργία του Γηροκομείου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *